Van ez a rokkantsági járadék, ha legalább 70 százalékos egészségkárosodásod van?
Egyik feltétele hogy 25 éves korod előtt lettél beteg. Nekem mentális problémáim vannak, kényszeres elkerülő averziv személyiség zavar. Szoc,fóbia. Ráadásul egyik szememre színte nem látok semmit. Rendszeresen szedek 3x0,5 xanaxot és 2x10 scippat.
Régebben voltam leszázalékoláson. 50 százalékkot kaptam, persze pénz nem járt, mert munkaviszony nem volt.
Érdemes lenne megpróbálom, vagyis mennyi esély hogy 70 százalékot megkapjam.?

válasza:

válasza:Igen, kedves kérdező, mindent gyűjtsél össze, tényleg mindent!
Autizmus spektrumzavar + generalizált szorongás + krónikus tüdőbetegség => 53%.
Kapcsolódó kérdések:
táblázat A látásélesség romlás okozta látószervi károsodás megállapítása százalékban, a két szem korrigált látásélessége alapján(össz-szervezeti szintű egészségkárosodás = látószervi károsodás %-a x 0,85Itt a táblázat, valamit megkell szorozni 0,85tel, nemértem...
Eredetileg csökkentett munkaképesség iránt adtam be a kérelmet, amihez kellenek a munkanapok, ma jött a papír hogy a csökkentett munkaképesség iránti kérelmet elutasították, viszont ezzel egyidejűleg megállapították a c2 es rokkantsági besorolást. Itt azt írja hogy a...
Budapesten igényeltem megváltozott munkaképességűek ellátását, amit elutasítottak mert nincs annyi munkaviszonyom, viszont C2 esre 38%os egészségügyi állapotot állapítottak meg, amivel elvileg, a saját oldaluk szerint: Kérelmezhetek rokkantsági ellátást, ott nem a...
Van leszázalékolási papírom. Mi a menete ennek?
Az ORSZI-hez Országos Rehabilitációs és Szociális Szakértői Intézethez, egészségkárosodáson alapuló ellátásra adtam be kérelmem. Egészségkárosodás miatt. MIT Tegyek? Ki kell fizetnem az elmaradásomat? Levonják esetleg?? Miből fizessem be ha nincs jövedelmem??
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!