Egy dezorganizált kötődésű férfiakat tényleg az elkerülő kötődésű nők izgatják, vonzzák, keresik a társaságukat?

válasza:Honnan veszed ezt?
Nem, ezt nem lehet általános szabályként kijelenteni.
Nem törvényszerű, és a kutatások sem támasztják alá, hogy ez lenne az általános vagy elkerülhetetlen mintázat.
A személyiség, a korábbi kapcsolati tapasztalatok, az önismeret és az élethelyzet legalább olyan fontos szerepet játszanak, mint a kötődési stílus.
Kapcsolódó kérdések:
1 éve jól elvagyunk a férfival. Szex, kirándulás, programok vannak. Én már szerelmes vagyok, félve de tudomására hoztam már. Ő is biztos, hogy szeret mert ír, jön, ha eltávolodok kicsit akkor jön és ír, de hovatalosan nem mondja ki hogy kapcsolatban vagyunk. Csalásja,...
Látszólag minden ok, majd a semmiből provokál és a válaszom teljesen mindegy mi, hogy szépen/semlegesen/csúnyán válaszolok mert utána teljesen eltűnik de nem tilt max korlátoz,(sztorikat stb azonnal nézi) de bármit írok teljesen ignorál. Semmire nem reagál. Miért...
Olvastam és azt irták nem alkalmasak olyan kapcsolatra, ahol tényleg szerelmesek mert elmenekülnek ilyenkor. Csak olyan kapcsolat "jó" nekik ahol ők nem éreznek komolyabban. Viszont itt meg azért mennek el mert nem érdekli őket a másik.
Melyik diagnózissal adják meg könnyebben?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!