Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ugye nem kell ilyentől félni?

Ugye nem kell ilyentől félni?

Figyelt kérdés
3 gyógyszert szedek köztük Kventiax SR ami szinten tart évek óta, amikor lecserélték vagy egy ideig nem szedtem, nagyon rosszul voltam. Holnapután megyek a dokihoz, félek nehogy elvegye mert akkor nagyon rosszul leszek, hogy dolgozók stb ezt csak az érti meg aki hasonló helyzetben van
júl. 7. 20:22
 1/6 MTamas2 ***** válasza:
50%
De miért venné el?
júl. 7. 20:33
 2/6 anonim ***** válasza:
67%
Nem veszi el. Pont azért mert jól vagy vele. Én is évek óta szedek este 2x 25 mg Kventiaxot. Nem akarja elvenni az orvosom.
júl. 7. 22:53
 3/6 anonim ***** válasza:
51%

Ezt a gyógyszert semmilyen épeszű orvos nem fogja csak úgy egyik napról a másikra elvenni.

Le kell róla szoktatni a beteget ha adása már nem indokolt ami azt jelenti, hogy fokozatosan egyre kisebb adagokat kell belőle bevenned ha így látja majd indokoltnak.

júl. 8. 10:43
 4/6 anonim ***** válasza:
Kérdés: amikor nem szedted, akkor az orvos vette el?
júl. 8. 18:34
 5/6 anonim ***** válasza:
Szerintem se veszi el, hacsak nincs valami olyan indok, amit esetleg nem írtál le. Nekik pont az a dolguk, hogy beállítsák a gyógyszereket, hogy jól legyél. Ha így neked jó, akkor miért venné el?
júl. 10. 15:21
 6/6 anonim ***** válasza:

Egyébként mi nem tudhatjuk, mit fog tenni az orvos.

Erről mi nem tudunk biztos véleményt mondani.

júl. 10. 15:34

Kapcsolódó kérdések:

Szerintetek van okom félni?

Most konkrétan rettegek.. sírok. Mindig mikor megyek a temetőre a nagyszuleimhez, mondom, hogy vigyázzanak magukra, remelem boldogok ahol vannak. Már nem érzem erősen a hiányukat, évek teltek el, úgy érzem már elengedtem őket. Most tudat alatt a szokásos szöveg...

Scippa nevu gyogyszert kaptam! Mennyire kell tole felni?

Kevert szorongásos és depressziós zavar Drogok és pszichoaktív anyagok okozta káros használat (abuzus) Ez a ketto volt a diagnozis. A neten olvastam tobb mindent, hogy modernebb gyogyszer jobb mint pl Rexetin stb Eleteben eloszor probaltam ki drogot es...

Ugye nem kell ettől félni?

A pszichés betegeket segítő lakhatásban az lenne a gondom, hogy mindig szorongok. Vettem a hétvégére buszjegyet Prágába majd vissza. Egész hétvégés program lesz. A segítőknek szóltam azt mondták jó hír, rendben van Attól félek hogy holnap erőszakkal elveszik a...

Szerintetek is könnyebb lenne az öngyilkosság ha nem kellene félni a reinkarnációtól?

Én nem a haláltól félek, hanem attól hogy az élet újrakezdődhet ezen a világon. Ez tart vissza!

Ugye nem kell ilyesmiről félni?

33 éves vagyok, egy pszichiátriai támogatott lakhatásban lakom. Van egy barátság ami jót tesz nekem, de nagyon sok szorongást vált ki. Ugye olyan nincs hogy a szociális munkás azt mondja hogy ha barátkozok vele, akkor átrak egy zártabb intézménybe? Zsarolás lenne és el...

Van okom félni magamtól?

Kíváncsi lennék, hogy egy szakember mit mondana... Azt hiszem megőrültem... Mostanában túl sok fájdalom és olyan szintű veszteség ért, amin nem tudom túl tenni magam.Voltam már korábban is nehéz helyzetekben, valahogy sikerült kijönni belőle. Most ezt nem érzem,...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!