Mit tehetek, ha a magán pszichiáterem 2 éve se ambuláns lapot nem hajlandó adni, se diagnózist?
Pedig kértem már direkt. De azt mondta erre,hogy nem.
Szerintem jogom lenne tudni,mi a bajom,ha már többféle gyógyszert szedet velem... 😢

válasza:

válasza:Keress masikat, ha ebben nem bízol meg.
Ha megbízol benne és a gyógyszerek is hatnak, amiket szedsz, akkor ne keress masikat.

válasza:1
Ügyfélkapu vagy DAP kell hozzá, az meg az emberek felének nincs.
Van ügyfélkapum,de nem igazán tudom kezelni.
Gondolom,az eeszt-ben kellene keresgélnem. De hogy? Írjam be a dokim nevét?
Eeszt-ben sem tesz fel semmit amúgy, ambuláns lapot egyetlen egyet sem kaptam még.
Még a kórházban szakrendelésen kaptam annak idején egy diagnózist, szerintem azt találnám meg csak.
Csakhogy azt egy klinikai szakpszichológus adta, aki korántsem tudott engem megismerni.
Ugyanis olyan traumáim vannak,és ezek olyan dolgokat indítottak el bennem,amikről csak most, 4 év után tudtam elkezdeni beszélni....
Tehát az a diagnózis semmiképpen nem lehet valid.
Megnéztem az eeszt-t. Egyetlen bejegyzése sincsen...
Konkrétan diagnózis nélkül ad gyógyszereket nekem.
Ez jogszerű?
Nem kellett volna feltöltenie bármit is rólam, hogy hozzá járok?

válasza:

válasza:Semmit!
De,van olyan..még számlát sem.adott 1 évig. Azt is most kezdett el csak.
De nem vagyok NAV is, nem érdekel..
Engem csak az érdekel, miért nincs SEMMI papírozás 2 éve, se fizikailag, se elektronikusan!
Az ég világon semmi, egyetlen betű sem!
Pedig már kértem,hogy csinálja!
További kérdések:
Ha en akarom skkor bem csinalom megtudom allni, de a varati korbe meg mar szinte mindenhol a kib@adzott vilagon mindenki csinal valamit(csak a sok hulye nem veszi eszre) hogy tartsam meg a varataimmal a jo kapcsolatom ugy hogy ha belenezek a szemukbe ne azt lassam h en...
Van valami biológiai összefüggés vagy hogy van ez? Vagy az agyi keringés romlására utal mindkettő, és ezért jelzi a hallásromlás a demencia közeledését?
Tegnap mondtam neki annak a nőnek szalonautót veszel nekem meg egy szaros telefont nem tudsz venni. nem kell a pénze, félre ne értsetek. nem tudok már mit tegyek, nem érti meg hogy ez nekem mennyire fáj és én beteg vagyok azt mondja. és egész éjjel óta bőgök és tegnap...
Értem van aki magas jóképű és gazdag családba született tele vannak sikerrel nőkkel stb. Én velem akkor mi legyen miért ne lőjjem fejbe magam? Senkinek születtem egy senki családba. Vagy szenvednem kellene tovább az úgy jobb dolgozni a nagy semmiért?
Ha lát egy színészt egy újság papíron szégyellős lesz előtte bizonyos szituációkban?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!