Terápián nehéz téma felhozzása?

válasza:

válasza:Hatalmas probléma, hogy a társadalom hatalmas nyomás alatt tartja az embereket azzal, hogy a közfelfogás szerint aki nem el párkapcsolatban, az "nem normális" ember.
Emiatt vannak benne nagyon sokan rosszul funkcionáló, vagy teljesen diszfunkcionalis párkapcsolatban és hozzak a világra benne a következő generációt.

válasza:

válasza:"Hogy hozzam fel ezt neki? Szívesen járok hozzá, ő eddig az első aki úgy viselkedik ahogy azt egy szakemberről elképzelném."
Felesleges a terapeuta. Attól nem fogod elveszíteni a szüzességed hogy eljársz oda meg semmit nem tudnak mondani ott ami segít ha ronda a kinézeted meg szegény vagy, nőknek mindig a kinézettel meg anyagi helyzettel van gondjuk csak ezt nem mondják a férfi szemébe hanem rá fogják ilyen kamu dolgokra mint a személyiség. Meg a lelki hangulatod se lesz jobb a terepeutától mert a megkeseredettség forrássa a több évtizednyi szex nélküli élet amit nyilván egy terapeuta nem fog nyújtani.
Én is elmentem például pszichológushoz de rájöttem hogy attól hogy beszélgetek valakivel attól soha nem fog elmúlni a szexelhetnék érzés ami miatt megkeseredett vagyok. Én még emlékszem régen mikor ültem a pszichológusal szemben aztán azon gondolkoztam hogy mi a franc értelme van ennek, kanos vagyok folyamatosan hiába beszélgetek pszichológussal az örökkévalóságig. Ott is hagytam. Felesleges, szex hiány miatti nyomort nem fog semmi megszűntetni kivéve a szexet.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Nem párkapcsolati téma, de a párom is ismeri a megoldatlan helyzetet, ami miatt pszichológushoz fordulnék.
Az elmúlt pár napban, mikor beszélgetek valakivel akkor néha olyan szokott történni, hogy teljesen mást hallok mint amit mondott a beszélgető partnerem. Általában ez olyan téma amiről egyből elkezdek beszélni, és akkor csak néznek rám, hogy most ez hogy jön ide, nem is...
Sajnos egy nagyon durva gyermekkor után vagyok, rengeteg csalódással a hátam mögött. Apám szerhasználó volt, és a bátyám is, az előbbi lelépett, utóbbi meg balhézgatott, amelynek börtön lett a vége. Anyám állandóan a bátyám hülyeségei miatt futkározott, engem...
A párommal csak egy ezer éves, leélt házat sikerült megvennünk,hogy ne legyünk a szülők közelében, de nekem igazából nem sok beleszólásom volt. Azt gondoltam,majd megszokom..csak ne a párom szüleinek a közelében kelljen lakni..Nem tudtam megszokni, sőt annyira...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!