Roma kislányok, akiket kiemelnek a rossz családjukból és nevelőszülőkhöz kerülnek, ahol 5-8-an vannak gyerekek, de a nevelőszülők megadnak mindent amit tudnak, taníttatás, programok stb, de szegények. Felnőtt korukra sérültek lesznek lelkileg?

válasza:

válasza:Lehetnek. Egy szobában nyomorognak mind? Különböző neműek vannak egy szobában?
Ha nevelő szülő nem is bántja, mindent megad neki amit tud, a többi gyerek bánthatja.
Az eredeti családjánál is tuti sokan nyomorogtak egy szobában, de azok a rokonai voltak. Vér szerinti testvérek, nem vadidegenek. Kicsit másabb.

válasza:

válasza:Taníttatás, programok... ez nem azt jelzi, hogy szegények. A nevelőszülőknél elhelyezett gyerekek kapnak ellátást.
Lehet, hogy nem Cipruson nyaralnak és mennek el síelni, és talán kocsi sincs, de ez nem jelenti azt, hogy a szükségleteik nincsenek kielégítve. A lelki sérülés nem ettől keletkezik, hogy nem kapja meg a századik barbit.

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Szerintem nagyon rosszul van megoldva sok felesleges tanulás olyanról ami igazából sose kell használnod mire eljut az ember oda hogy valami szakmát tanuljon meg az élettől is elmegy a kedve.. szerintetek mi lenne a legjobb megoldás? Szerintem kevesebb tananyaggal és...
Miért építi le módszeresen az egészségügyet, a taníttatást, az ország infrastruktúráját és az emberek életszínvonalát?
Volt egy cserediák osztálytársam. 1-2 hónap alatt anyanyelvi szinten beszélt magyarul. Kijavította ragozásban a többieket. Minden órán bekapcsolódott, magyarul oldotta meg a metekfeladatot. Most plasztikai sebész. Annak ellenére, hogy 16 évig tanultam, sosem...
Ha jól tudom van egy olyan törvény, hogy 12 éves korára minden zsidó fiúnak fel kell tudni olvasni a Tórából, ami a régebbi korokban nagy szó lehetett, ha az emberek 90%-a analfabéta volt. Emellett azt is érdekes megfigyelni, hogy valahogy mindig kiemelkedően...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!