Más is tapasztalt már olyat, hogy lelki fájdalmába nehezen kap levegőt?
Gyerekként azt éreztem, hogy engem nem szeretnek a szüleim. Ha ez nem elég, sose lehettem "szabad gyermek", mert kisgyerekként is sok problémával kellett szembe néznem, amiben senki sem segített! Most 20 évvel később akárhányszor a gyerekkoromra gondolok, vagy akárcsak arra, hogy nekem miért nem lehetett jó gyerekkorom, akkor úgy érzem nehezen kapok levegőt. Néha sokáig elgondolkodok rajta bánatomban, és egyszer csak azt veszem észre, hogy tulajdonképpen fulldoklok, néha megis szédülök.
Igen, felfogok keresni pszichológust hamarosan, én csak arra vagyok kíváncsi, hogy van, aki tapasztalt már ilyet?

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Tényleg empatikusak, nem fognak ítélkezni? Nagyon kellene valaki akivel beszelhetnék de nincs senkim... És félek attól is hogy "nem elég nagy probléma" ahhoz, hogy felhívjam őket...
Lehetőleg olyan válaszoljon aki tapasztalatból ír
Olyanokat keresek, akik súlyos visszaélést tapasztaltak. Nem arra gondolok, hogy valakire csúnyán nézett a pszichológus , olyan kérdéseket tett fel, amiket nem érzett korrektnek vagy túl szigorú volt . Sokkal súlyosabb eseteket keresek. Aki érintett, volt ilyen...
Jön szembe a hirdetése, mindenféle kártyákat kínál, depresszió, szorongás,mindfullness stb témakörben. Bagdi Bella a szerzőjük. Nem igazán olvastam tapasztalatot. Van,akinek van ilyen kiadványa?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!