A depresszió és társai blokkolhatják az ellenkező nem iránti érdeklődést?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:A depresszió és társai valóban elvehetik a másik nem iránti érdeklődést, ugyanis ilyenkor az egész test túlélő üzemmódba kapcsol.
A játék iránti szenvedély megmaradhat, mint dopamin forrás.

válasza:

válasza:8-as szerinted ez igy mukodik?xd Nincs bennunk egy gomb amit ha megnyomunk vonzondni fogunk a sajat nemunkhoz.Velemenyem szerint aki a sajat nemehez vonzodik az egy mentalisan beteg ember.Kar tovabb ragozni.
1-es valaszolo voltam.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Biztos, hogy nem vagyok leszbikus, elébe mennék a feltételezésnek. Annyira sok férfi ismerősöm nincs, a munkahelyem tele van nőkkel, a szaktársaim nagyrésze nő, a baráti társaságom nőkből áll és a párjaikból. Ergo új embereket kéne megismerni, viszont én nem szeretek...
Mindkét nemre értendő a kérdés.
Vagy ha kedvesetekkel kezdtétek régebben, de valami miatt szétmentetek, belegondolni sem merek, vagy tudok, hogy új nőkkel/férfiakkal hogyan, mikor, vagy éppen hol tudtok megismerkedni? . Hiszen kétszeresen megnehezített e téren a dolgotok: -Egyrészt: rengeteg...
És akkor még beszélnek ilyenekről, hogy az incel az egyenlő a femcellel, meghogy a nők és a férfiak egyenlőek. A férfiak alárendeltek lettek, egyenlőtlenebbek.
Tudom, nem egy tudományos értekezés, de a Pesten Láttalak csoportban annyi férfi keres lányt és részletezik, hogy milyen szép volt meg, hogy egymásra mosolyogtak stb. Velem ilyen sosem történik. Rám a korosztályom mindig komoran néz vagy átnéz rajtam, inkább a 15-20...
Úgyértem, gyerekként. Ha ha pl a kislányod fiús ruhákban akarna járni, esetleg fordítva.. Megengednéd? Vagy mit tennél?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!