Szerintetek mennyi idő oké , amíg egy orvos nem válaszol egy emailre?

válasza:

válasza:

válasza::D:D :D okké
Kifejezetten őt javasolták, mert ő elvileg kifejezetten ért az én problémámhoz. És képzeld ezek a drága dilidokik egész nyáron szabadságon vannak,és sok a kliensük is, úgyhogy igen, hónapokat vártam rá. És képzeld attól hogy nem írom le ide az egész históriámat, amíg vártam elmentem egy másik orvoshoz is, mert igen, képzeld kib*szott sürgős lenne. De az az orvos borzasztóan szar volt és felírt egy olyan gyógyszert, amit kifejezetten kértem, hogy ne.

válasza:"Mennyi idő a reális és mennyinél várható már el egy válasz?"
1 perc és a soha között minden reális lehet - elvárni meg elvárhatod 1 perc után is, meg akármikor.
Ha szerinted már eleget vártál, és tudod a telefonszámát, mire vársz? De egyébként az se biztos, hogy a telefonhívásra reagálni fog, mert ugyanúgy reális lehet az is, hogy egyből felveszi, meg az is, hogy soha. Ez ilyen.
Ha úgy érzed majd, hogy a telefonra se reagál elég hamar, akkor fordulj inkább máshoz, de szerintem ne döntsd el előre, hogy milyen gyógyszerre van szükséged, ha orvoshoz kell fordulnod, hadd döntse el ő!
nem döntöm el előre, de mivel korábban nyugtató függő voltam és lejöttem róla, had várjam már el hogy ne írják újra fel pontosan ugyanazt a nyugtatót, amire egyszer már ráfüggtem!!!!!!!!!
ez így mondjuk alsóhangon etikátlan is egyébként. Úgyhogy lécci az ilyen tanácsokat hanyagoljuk már , pláne hogy nem ez volt a kérdés
A válaszod többi részét köszönöm
Kapcsolódó kérdések:
Van nekem email címe és telefonszáma is. De az emailre nem válaszol a telefont meg nem veszi fel.. hogy kérjen így az ember időpontot??
Hogy tényleg léteznek-e ilyen tuskó egyetemi oktatók, aki hónapokra kérdőjelet hagynak egy emberben.
Írtam egy fickónak, akivel eddig csak online volt a kapcsolatom, hogy jó lenne élőben is összejönni valamikor, de nem válaszolt. Akkor ezek szerint hülyeséget kérdeztem? Az viszont kizárt, hogy nem látta, mert mindig szokott válaszolni.
Szabin vagyok ráadásul, de felmerült egy kérdés, amire választ várnék. Nem kapok….:( mi ilyenkor a teendő, ha a másik negligál? Nem adtam rá okot.
Vagy hívjam fel az irodájában? 3 nap van a leadásig, és nem jelez vissza
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!