Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Szerintetek mennyi idő oké ,...

Szerintetek mennyi idő oké , amíg egy orvos nem válaszol egy emailre?

Figyelt kérdés
Javasoltak egy orvost, aki elvileg tud róla, hogy én írni fogok neki, és hogy sürgős ügyem van. ( pszichés dolgok ) Az lett mondva nekem, hogy szept 1-ével írhatok neki, ezt meg is tettem azonnal még éjfél körül. ( hónapokat vártam előtte, hogy írhassak neki ) AZóta eltelt másfél nap és semmi reakciót nem kaptam. Mennyi idő a reális és mennyinél várható már el egy válasz?
szept. 2. 15:12
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
77%
Teljesen változó lehet.
szept. 2. 15:19
 2/20 anonim ***** válasza:
72%
Amikor lesz ideje rá. Valószínűleg más páciensekkel foglalkozik folyamatosan.
szept. 2. 15:29
 3/20 anonim ***** válasza:
100%
Nekem ha fontos lenne, felhivnám. Nálunk pl nem kommunikálnak emailben az orvosok.
szept. 2. 15:55
 4/20 A kérdező kommentje:
De nem ez volt a kérdés. Nem azt kérdeztem mikor fog válaszolni, hanem azt, hogy mennyi idő korrekt vagy mikor hívjam fel vagy ilyesmi?
szept. 2. 15:56
 5/20 A kérdező kommentje:
Utolsó: köszönöm
szept. 2. 15:57
 6/20 A kérdező kommentje:
Amúgy ezért írtam emailt, mert kifejezetten ez lett nekem mondva, különben már rég felhívtam volna....
szept. 2. 16:01
 7/20 anonim ***** válasza:
71%
A sürgős és a hónapokat vártam hogy irhassak neki igencsak ellentétes dolgok ám. Ha ennyire sok paciense van, mert gondolom azért kellett várni, lehet érdemes lenne valaki mást keresni.
szept. 2. 16:01
 8/20 A kérdező kommentje:

:D:D :D okké

Kifejezetten őt javasolták, mert ő elvileg kifejezetten ért az én problémámhoz. És képzeld ezek a drága dilidokik egész nyáron szabadságon vannak,és sok a kliensük is, úgyhogy igen, hónapokat vártam rá. És képzeld attól hogy nem írom le ide az egész históriámat, amíg vártam elmentem egy másik orvoshoz is, mert igen, képzeld kib*szott sürgős lenne. De az az orvos borzasztóan szar volt és felírt egy olyan gyógyszert, amit kifejezetten kértem, hogy ne.

szept. 2. 16:17
 9/20 anonim ***** válasza:
34%

"Mennyi idő a reális és mennyinél várható már el egy válasz?"

1 perc és a soha között minden reális lehet - elvárni meg elvárhatod 1 perc után is, meg akármikor.

Ha szerinted már eleget vártál, és tudod a telefonszámát, mire vársz? De egyébként az se biztos, hogy a telefonhívásra reagálni fog, mert ugyanúgy reális lehet az is, hogy egyből felveszi, meg az is, hogy soha. Ez ilyen.

Ha úgy érzed majd, hogy a telefonra se reagál elég hamar, akkor fordulj inkább máshoz, de szerintem ne döntsd el előre, hogy milyen gyógyszerre van szükséged, ha orvoshoz kell fordulnod, hadd döntse el ő!

szept. 2. 18:49
 10/20 A kérdező kommentje:

nem döntöm el előre, de mivel korábban nyugtató függő voltam és lejöttem róla, had várjam már el hogy ne írják újra fel pontosan ugyanazt a nyugtatót, amire egyszer már ráfüggtem!!!!!!!!!

ez így mondjuk alsóhangon etikátlan is egyébként. Úgyhogy lécci az ilyen tanácsokat hanyagoljuk már , pláne hogy nem ez volt a kérdés

A válaszod többi részét köszönöm

szept. 2. 19:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Dr Minya Hajnalka gyermekpszichiater elérhetősége van e ??

Van nekem email címe és telefonszáma is. De az emailre nem válaszol a telefont meg nem veszi fel.. hogy kérjen így az ember időpontot??

Van oktató az egyetemen, aki személyesen elvállal egy szakdolgozat témavezetést, majd később nem írja meg azt sem e-mailben, hogy mégsem vállal el,...

Hogy tényleg léteznek-e ilyen tuskó egyetemi oktatók, aki hónapokra kérdőjelet hagynak egy emberben.

Ha valaki nem válaszol egy emailre, akkor valószínű nem akar megbántani és inkább nem ír?

Írtam egy fickónak, akivel eddig csak online volt a kapcsolatom, hogy jó lenne élőben is összejönni valamikor, de nem válaszolt. Akkor ezek szerint hülyeséget kérdeztem? Az viszont kizárt, hogy nem látta, mert mindig szokott válaszolni.

Ha a munkatársam nem válaszol az e-mail-re már a másodszorra sem, mit tegyek?

Szabin vagyok ráadásul, de felmerült egy kérdés, amire választ várnék. Nem kapok….:( mi ilyenkor a teendő, ha a másik negligál? Nem adtam rá okot.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!