Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Nem vittem semmire az életben...

Nem vittem semmire az életben a szociális fóbia miatt. Van így még valaki ?

Figyelt kérdés
Minden osztálytársamnak van jó munkahelye,autója családja .Nekem semmi. Nem is vágyok ezekre a dolgokra. Voltak munkahelyeim,de sehol nem voltam sokáig,mert nem bírtam a társaságot. Szorongtam,zavarba voltam. Jelenleg se dolgozom. Kapom a leszázalékolás pénzt és itthon vagyok. Nem is érdekel senkinek a társasága. Van így még valaki ?
szept. 2. 15:39
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
55%
egyre többen
szept. 2. 15:51
 2/15 igazadvan ***** válasza:
24%
Mi a kérdés? Mert ez nem az volt.
szept. 2. 16:56
 3/15 anonim ***** válasza:
67%
Én. Nekem normális munkahelyem se nagyon volt még.
szept. 2. 17:24
 4/15 anonim ***** válasza:
24%

Jó neked, hogy ezt megteheted!

Amíg van anyu - apu addig tart ez a kényelem!

Más meg egyedül van hitellel - vagy albérletben és nem engedheti meg magának ezt a semmirekellő életmódot...

Erre jár leszázalékolási pénz?? Az komoly... Tudod, ki adna...

Lényegében élősködő vagy, akit mi, normálisan dolgozó állampolgárok tartunk el...

Mi se szetetetből járunk emberek közé, elhiheted, hanem mert ez az élet része...

szept. 2. 18:11
 5/15 anonim ***** válasza:
65%
4# Nem tudna mindenki a saját dolgával törődni? Jobb lenne.
szept. 2. 18:14
 6/15 anonim ***** válasza:
28%

Szólok én is a bankomnak, hogy nem fizetem a hitelt, mert szociális fóbiám van.

Biztosan, megértőek lesznek...

Az ilyen léhűtőket összegyűjteném, betöltetném velük azokat a szakmai területeket, ahol a legnagyobb a hiány.

Vinném ápolónak, kőművesnek, buszvezetőnek, vonatvezetőnek, gyárakba.

Elmúlna a szociális fóbiája és lenne elég munkavállaló mindenhol, amilyen sok az ilyen semmirekellő lustaság...

szept. 2. 18:54
 7/15 anonim ***** válasza:
0%

Igen, mert ők önsajnálat tanultak es elmentek dolgozni...

Az élet így működik: az átlagember tanul, utána meg gürizik, hogy legyen családja, háza, karrierje.

szept. 2. 19:04
 8/15 anonim ***** válasza:
56%
6# Miért kell minősíteni másokat?
szept. 2. 19:07
 9/15 anonim ***** válasza:
86%

Én is utálok emberek között lenni. Vígan ellennék állandóan itthon.

Viszont, nem tehetem meg, mert egyedül élek és dolgoznom kell.

Oké, hogy most így vagy vele, de gyorsan elszállnak a fiatal évek és a szüleid is sajnos elhunyhatnak váratlanul...

Mi lesz veled 50 évesen, szinte 0 munkatapasztalattal?

Jó tanácsból írom neked!

Most még fiatal vagy! Könnyen veszed az élet akadályait.

Idősebb korodban sokkal nehezebb lesz alkalmazkodnod a társadalomhoz.

szept. 2. 19:27
 10/15 anonim ***** válasza:
A nihlista és valószínűleg az altruista elmevírus is pusztítja az életedet. Az objektivizmus filozófiája megmenthet téged, ha tanulmányozod. (Politikailag, Rothbard-nak jóval következetesebb objektivista álláspontja volt, mint a „klasszikus” objektivizmusnak.)
szept. 5. 11:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

A szüleim miatt nem vittem semmire, mert érettségiig voltak csak hajlandók támogatni, ezt hogyan dolgozzam fel? 31/F

A szüleim még azt is felhántorgatták, hogy felneveltek, érettségi után el kellett mennem dolgozni amint megvolt annak idején 21 éves koromban a 6 hónapos munkaviszonyom, előálltak azzal, szükségük lenne hitelre, segítsek nekik. Elhúzódott 26 éves koromig sajnos, hogy...

A szüleim hibája miatt nem vittem semmire az életben, ezt hogy bocsássam meg nekik? 29/F

Gyerekkorom óta azt mondták, hogy tanuljak, én hülye meg mindig tanultam,szorgalmas tanuló voltam, de amikor felnőttem, ők nem akartak patronálni, mert teher voltam nekik amit nem mondtak ki, de tudom, és érettségi után elkellett mennem dolgozni, ahogy megvolt a 6...

Ha 27 évesen nem vittem semmire még lehetek sikeres ember?

19 éves korom óta dolgozom, többnyire külföldön. Van kocsim, megtakarításom illetve egy lakásom amit örököltem viszont teljesen felújítottam saját pénzből. Az egzisztenciám mondhatni stabil, de mégis azt érzem elnézve másokat hogy jóformán sehol nem...

A szüleim miatt nem vittem semmire. Ezt hogyan lehet feldolgozni?

Érettségi után elkellett mennem dolgozni, és ugyebár ki, ha nem a szülőknek kéne támogatni...

Hogy dolgozzam fel, hogy a rossz egészségi állapotom miatt nem vittem semmire?

Nem vagyok zseni, de értelmes, intelligens igen, szinte bármit meg tudtam tanulni. Viszont gyerekkorom óta sok eü problémával küszködök, többet voltam kórházban, mint mások az iskolában, rengeteg műtétem volt, stb, és ez felnőtt koromra se múlt el. Hatalmas ökör...

Nem vittem semmire az életben. Vajon létezik tőlem nagyobb lúzer perpillanat?

26 lettem a nyáron, életemben még nem dolgoztam, mert - habár van egy szakmám - de nyelvtudás hiánya miatt nem is mertem soha jelentkezni gyakornoknak az egyetem alatt (meg nem is értettem már akkor se annyira hozzá, amikor meg lett az OKJ), sőt egy korábbi szakról ki...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!