Hogy tudom abbahagyni ezeket a “tikkeket”? Ha itthon vagyok nem olyan durva de sokszor csinalom itt is, na de munka kozben meg ha kint vagyok a kulvilagban nagyon durvan csinalom, ezek a tikkek olyanok h szipogas, szemmel kapcsolatos(lent folytatom)

válasza:A tikkelés akarattól független, akarattal nem irányítható, és csak nagyon nehezen, vagy egyeltalán nem tartható vissza akarattal. Te pedig azt írod, hogy te ezt akarod, és kontrollálod.
A te eseted egy rossz szokásnak tűnik inkább. Valamilyen feszültséget oldasz vele? Talán pszichológus segíthetne.

válasza:2. Es valoszolo koszonom a valoszod
1.es valaszolo: igen shogy erzem feszkot oldok vele altaban, de en azert keresem anjo megoldast mert abba lehetne hagyni nagyon nehezen meg elegge idegroncs lennel mert ha nem csinalod nem oldodnanfeszultseget ugye, de en a mai napig abban hiszek h az orvostudomany tuloz es az ember sajat maga is helyre tudja rakni a mentalis egeszseget,idegrendszeret, meg minden evvel kapcsolatos dolgot, nem kell egybol orvoshoz menni es akkor elkezdenek gyogyszerezni…. Abba tudnam hagyni( nyilvan nehez) de vannak ugye mellekhatasai, a testem nem fogja magatol csinalni ezt en dontom el fejben hanem ha nem csinalom egybol jon egy olyan erzes h kezdek feszult lenni durvan,es olyanokat erzek h ilywn onbizalom esesek stb (nem nezek ki jol ha nem csinalom most ilyeneket kepzelem be utana) a feszko miatt…

válasza:Találj ki valamai más feszültségoldó módszert, ami nem ilyen feltűnő.
Pl.légzőgyakorlat, de annál is diszkrétebb, ha teszel a zsebedbe "nyugikövet", amit szorongathatsz, masszírozhetsz, ha feszült vagy. Nézz utána a neten, egy neked tetsző kavics is megfelelhet a célnak.
Kapcsolódó kérdések:
Nem vagyok vírustagadó meg ilyenek, nagyjából középúton vagyok aközött akik nem veszik komolyan meg akik totál be vannak pánikolva miatta, komolyan veszem, de nem akarok állandóan ezzel foglalkozni meg ezen pánikolni folyamatosan. Viszont itthon nagyon nyomasztó a...
Sokat gondolkodtam rajta az utóbbi időben, hogy szeretnék pszichológus lenni. Más tervem nagyon nincs, max még a színészet. Már egy ideje gondolkodom azon, hogy külföldön (főként Angliában) mennék egyetemre, bár még van addig 2 évem gimiben. Gondoltam ha annyira...
Rajzolás alatt nem a nagyon realisztikus ábrázolásra gondolok, hanem pl hallottam, hogy van olyan fősuli (nem Magyarországon) ahol karakter tervezés a feladat és ez nekem nagyon tetszik, de nem tudok róla, hogy idehaza lenne-e ilyen. Ugyanakkor Japánban sok helyen az...
Vagy ahhoz, hogy gyógyszertárt vezzessek kell összesen 5 év gyógyszertári, alkalmazotti tapasztalat, tehát ha megkezdeném a szakképzést munka mellett a diploma megszerzése és elhelyezkedés utáni 2. évben, akkor mire meg lenne a gyógyszertár üzemeltetés, vezetés...
Gondolok itt ESL- re vagy bármire, mert nem nagyon találok. MWR-t játszom most, de az új WW2- re gyakorlok főleg, gondolom az lesz támogatva. Vagy itthon a CoD az kuka?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!