Ez egy betegség? Mi a neve és mi rá a magyarázat?
Figyelt kérdés
Sokat kerestem, de semmit nem találtam. Arról van szó, hogy egy nő vagy egy férfi vonzódik az ellenkező, de meleg nemhez. Szóval pl. egy hetero férfi vonzódik egy meleg nőhöz, és ezért ő is meleg nő szeretne lenni. Vagy egy hetero lány vonzódik egy meleg férfihez és ezért ő meg meleg férfi szeretne lenni. Nem arról beszélek, hogy belezúgott egy kimondott személybe, hanem összességében az egész ellenkező nemű meleg dolog érdekli és tetszik neki. Remélem értitek. Ezt hogy nevezik és mi rá a magyarázat?2014. máj. 6. 13:03
1/2 anonim válasza:
Ha a melegség nem betegség, akkor a melegek szeretete sem az. Bár én annak gondolom mindkettőt, de hát a megítélés nem rajtam múlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!