Ki milyen mentális betegségben szenved?
Depresszió, szociális fóbia, szorongás, paranoia ,pánikbetegség,bipoláris zavar,
16/F
ezeket nem állapítottam meg szakember,de 100% hogy ez van nekem.
ezek miat nincs senki
ha kiváncsiak vagytok,ez azért alakult ki mert általánosban kiközösítettek már alsó tagozatban,és most középsuli 2.osztályában is tart.
nincs baarátnőm,barátból meg csak egy van
# 21:
Akkor menj el pszichológushoz még most! Engem már az óvodában kiközösítettek (nem vicc, még az óvónők is; az okát nem írom le) ami aztán folytatódott általános és kevésbé intenzíven középiskolában is.
Mostanra kicsit jobban vagyok, mert volt kezelésem már, de csak néhány alkalom és tartós javulásra nem volt elég. Volt már kísérletem is és a mai napig úgy vagyok vele, hogy nem tudom mi lesz belőlem... Emberi roncsnak érzem magam.
Úgyhogy ha megteheted, tényleg menj el pszichológushoz, hogy egyetemre jó állapotban legyél és bepótold az elvesztegetett időt! Gyökeresen megváltozhat az életed, ha te is akarod; csak tenni kell érte és hinni benne.
# 9-es vagyok.
Sulipszihológushoz elég elmenni?
(az legalább ingyen van)
(((csak a nyomorék nem érti hogy nekem nem csak jelenlegi rossz kedvem van)))
Szociális fóbia, depresszió, túlérzékenység, anorexia.
Voltam már pszichológusnál. Sz*rt sem ért.
17-es vagyok.
Én voltam már pszichiáternél ill. Pszichológusnál, ők beküldtek egy gyermekpszichiátriára, és mit ne mondjak szarabbodott a helyzet :(( fogytam ott is 2 kilót és az OCD is súlyosbodott.:( le se szartak....
Hú, mennyi sorstárs. :(
Nekem szociális fóbiám, szorongásom van, meg még lehet, hogy más is, de még arra sem tudtam rávenni magam, hogy segítséget kérjek. Néha abba az illúzióba ringatom magam, hogy nincs is semmi bajom, aztán jön valami tök triviális dolog, amit képtelen vagyok elintézni és akkor ismét rá kell jöjjek, hogy de, hatalmas gondok vannak velem...
A reményt nem vesztettem el, egyszer én is normális életet akarok élni, csak nem tudom, hogy hogyan fogom ezt kivitelezni.
26L
depresszió,szociális fóbia,szorongás,pánikbetegség:/
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!