Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ki milyen mentális betegségben...

Ki milyen mentális betegségben szenved?

Figyelt kérdés
van aki már elveszette a reményt, hogy valaha is meggyógyul?

2014. máj. 8. 16:04
1 2 3 4 5
 21/47 Vad-Ász ***** válasza:
32%

Depresszió, szociális fóbia, szorongás, paranoia ,pánikbetegség,bipoláris zavar,

16/F

ezeket nem állapítottam meg szakember,de 100% hogy ez van nekem.

ezek miat nincs senki

ha kiváncsiak vagytok,ez azért alakult ki mert általánosban kiközösítettek már alsó tagozatban,és most középsuli 2.osztályában is tart.

nincs baarátnőm,barátból meg csak egy van

2014. máj. 11. 20:23
 22/47 anonim ***** válasza:

# 21:

Akkor menj el pszichológushoz még most! Engem már az óvodában kiközösítettek (nem vicc, még az óvónők is; az okát nem írom le) ami aztán folytatódott általános és kevésbé intenzíven középiskolában is.

Mostanra kicsit jobban vagyok, mert volt kezelésem már, de csak néhány alkalom és tartós javulásra nem volt elég. Volt már kísérletem is és a mai napig úgy vagyok vele, hogy nem tudom mi lesz belőlem... Emberi roncsnak érzem magam.

Úgyhogy ha megteheted, tényleg menj el pszichológushoz, hogy egyetemre jó állapotban legyél és bepótold az elvesztegetett időt! Gyökeresen megváltozhat az életed, ha te is akarod; csak tenni kell érte és hinni benne.

# 9-es vagyok.

2014. máj. 11. 20:32
 23/47 Vad-Ász ***** válasza:

Sulipszihológushoz elég elmenni?

(az legalább ingyen van)

(((csak a nyomorék nem érti hogy nekem nem csak jelenlegi rossz kedvem van)))

2014. máj. 12. 22:14
 24/47 anonim ***** válasza:
Pánikbetegség, pszichoszomatikai zavar, az utóbbit igaz csak egy doki támasztotta alá, a többi már nem. És bár mostanra kérdezted, de nekem már a múlté. :) Senki se, soha ne adja fel a reményt, egy mentális betegség esetén se!
2014. máj. 16. 21:10
 25/47 A kérdező kommentje:
te kigyógyultál belőle?
2014. máj. 17. 16:23
 26/47 anonim ***** válasza:

Szociális fóbia, depresszió, túlérzékenység, anorexia.

Voltam már pszichológusnál. Sz*rt sem ért.

2014. máj. 18. 16:46
 27/47 anonim ***** válasza:

# 23:

Igen, az is jó. :)

2014. máj. 18. 16:50
 28/47 anonim válasza:

17-es vagyok.

Én voltam már pszichiáternél ill. Pszichológusnál, ők beküldtek egy gyermekpszichiátriára, és mit ne mondjak szarabbodott a helyzet :(( fogytam ott is 2 kilót és az OCD is súlyosbodott.:( le se szartak....

2014. máj. 18. 18:15
 29/47 anonim válasza:

Hú, mennyi sorstárs. :(

Nekem szociális fóbiám, szorongásom van, meg még lehet, hogy más is, de még arra sem tudtam rávenni magam, hogy segítséget kérjek. Néha abba az illúzióba ringatom magam, hogy nincs is semmi bajom, aztán jön valami tök triviális dolog, amit képtelen vagyok elintézni és akkor ismét rá kell jöjjek, hogy de, hatalmas gondok vannak velem...

A reményt nem vesztettem el, egyszer én is normális életet akarok élni, csak nem tudom, hogy hogyan fogom ezt kivitelezni.

26L

2014. máj. 21. 14:56
 30/47 anonim válasza:

depresszió,szociális fóbia,szorongás,pánikbetegség:/

18/L

2014. máj. 21. 22:50
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!