Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Help! Pszihoszomatikus tünetet...

Help! Pszihoszomatikus tünetet hogy lehet kiiktatni?

Figyelt kérdés
amíg nem gondoltam rá, - 1 hétig- nem jelentkezett,de tegnap 1 stresszes nap során, pont amikor jó kedvem volt random előjött. Ilyenkor akárhány nyugtatót és módszert alkalmazhatok, semmi nem használ, csak tovább gerjesztem, sírok, még rosszabbul leszek. Azt hittem legyőztem és megszabadultam tőle, de teljesen váratlanul is visszatér. Most megint egész nap arra gondolok, hogy mikor számíthatok rá. Csak érettségi után tudok ezzel pszihológushoz menni, de addig hogy élem túl?
2014. máj. 12. 19:56
 1/5 anonim ***** válasza:
De mi a baj? Mik a tünetek, leírnád?
2014. máj. 12. 20:02
 2/5 anonim ***** válasza:
Olyan mennyiségű munkával, elfoglaltsággal, ami mellett nem jut idő a problémára gondolni.
2014. máj. 12. 20:05
 3/5 A kérdező kommentje:
torokviszketés,ha már 1 pici vmit is érzek a torkomban rögtön pánikroham... azért van,mert még télen volt egy náthás időszakom aminek következtében őrülten viszketett a torkom és hiába köhögtem ittam vagy bármi teljesen a megfulladás érzése járt át és most ha előjön rögtön ettől kezdek el rettegni
2014. máj. 12. 20:07
 4/5 anonim ***** válasza:
Szegény.... Most mondanám, hogy vond el a figyelmedet, de valószínű nehezen fog menni. Nézd a tv-t és csak arra koncentrálj, ami benne megy.
2014. máj. 12. 20:09
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Nekem régen volt olyan,hogy hajszálérzés a torokban! Tudod milyen mikor valakinek a szájába hajszál kerül,na az valami iszonyat,folyamatosan öklendezel tőle!Ide-oda küldözgettek az orvosok,de nem tudtak vele mit kezdeni! Aztán elmentem egy orvos-természetgyógyászhoz akinek elmondtam a tüneteket,leültetett egy székre,a hátam mögé állt,megfogta a fejemet a két tenyere közé és megrántotta a fejemet balra majd jobbra! A tünet azóta se jelentkezett! Bizony,bizony egy idegbecsípődés volt,ami nem fájt hanem ez volt a következménye! Én meg már majdnem belebolondultam!De hogy ez egyetlen orvosnak se jutott eszébe?

Ez nem ugyanaz mint a tied,de hátha olyan valaki olvassa és tudtam neki segíteni!

2014. máj. 12. 20:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!