Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit csináljak ha legyűr a magány?

Mit csináljak ha legyűr a magány?

Figyelt kérdés

Sziasztok

Nincs senkim, de úgy komolyan senkim, már lassacskán 2 éve senkivel sem beszéltem, legalább is egy hello-szián kívül, és már rég feladtam a remény hogy bárkivel is össze barátkozzak, mindenkiben csak csalódom, senkit sem érdeklek.

Mind-1 nem is ez a lényeg, mostanában már nagyon megvisel, elég sokszor van *rohamom* mikor rám jön a bőghetnék és nem tudom hogy kezelni, egyre rosszabb. Hogy tudom az ilyen pillanatokat legyűrni? szednem kellene valamit? az segítene? esetleg egyéb ötlet?

21F

2014. máj. 13. 21:04
 1/3 anonim ***** válasza:

Először is..verd ki a fejedből ezt,hogy szedned kéne valamit. Normális ember ne szedjen semmit..azzal nem lesz jobb, pillanatnyi megoldás, aztán még rosszabb lesz..függő leszel , legyengít stb. Nem szabad!

Ezt a senkivel nem beszéltél dolgot, könnyen meg lehet oldani, csak nyitni kell az emberek felé.

A csalódás az a mai világban szinte mindenkivel megesik, de fel kell állni, és erősnek kell lenni.

Én sem vagyok egy "kemény csaj" elég gyenge vagyok sajnos lelkileg, de nem szabad feladni. Próbálj meg nyitni az emberek felé, azért vannak még rendesek és jófejek.

2014. máj. 13. 21:15
 2/3 A kérdező kommentje:

Ez mind szép és jó, de nem igen van kifelé nyitni, egyedül meg nem igen van hova eljárnom, se időm.

Nagyon kedves tőled, de reménytelen a helyzetem, csak könnyíteni szeretnék rajta.

2014. máj. 13. 21:18
 3/3 anonim válasza:
lehet nem tudok segíteni,de nagyon szívesen meghallgatlak,bármiről van szó:)
2014. máj. 25. 22:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!