Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Lehet hogy a gyógyszer hoánya...

Lehet hogy a gyógyszer hoánya miatt nem tudok aludni?

Figyelt kérdés
Napi 100mg kventiaxot szedek este alap járaton, de párszor előfordul, hogy kihagyom (az utóbbi időben többször mert kívámcsi voltam) és azt vettem észre hogy csak iyenekkor lehetek én barmennyire fáradt egyszerűen képtelen vagyok elaludni és ha nagy nehezsikerül is az alvasom felszínes,gyakran felkelek, reggel korán már nem tudok visszaaludni. Ezek szerint csak a gyógyszer miatt alszom??znéha úgy érzem hogy túlzottan elnyom, és ezt szeretném elkerülni, ugyanakkor nrm jó ez a folyzonos kialvatlanság sem.... említettem már a dokinak de eszeágábansemvolt váltani. (Az se tetszik,hogy azt mondta,soha e hagyhatom abba én nem akarok életem végéig gyógyszert szedni!!!)
2014. máj. 14. 01:48
 1/5 anonim ***** válasza:
Igen, elképzelhető. Beszélj az orvosoddal, hogyan lehetne erről leállnod. Ha nem hajlandó, akkor keress fel másik dokit. Bár így látatlanban nem tudni, miért írták fel neked, így tanácsot is nehéz adni.
2014. máj. 14. 04:53
 2/5 A kérdező kommentje:

Szociális fóbia érzelmileg labilis személyiségzavar, depresszió

Annak meg aki privátban írt:azt hiszed mindenttudó vagy, vagy mi? Nem. Egyáltalán nem szoktam ra arra hogy esténként fèszbukozzak mwg mindenféle oldalakat nézzek. Mimtha nem lenne jobb dolgom munka ès tanulás mellett... tudod nem olyan mókás mikor valaki fél 10-10től hajnali háromig csak forgolódik hulla fáradtan álmatlanul. Könnyű látatlanul ítélkezni, csak mèg azt az egyet nem értem, miért privátban kell támadni,légy oly kedves ide írni a válaszod,mert így működik ez az oldal

2014. máj. 14. 06:50
 3/5 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Valszeg az orvosodnak lesz igaza. Ne variálj a gyógyszerrel, mert az nagyon nem jó. És a te gyógyszered meg nem az a fajta, hogy akár hetente lehetne váltani.

2014. máj. 14. 22:20
 4/5 Bárzsing ***** válasza:

Én ezt a gyógyszert autoagresszív, öngyilkossági késztetésekre szedem kisebb dózisban, 2x25mg-ot. Volt már olyan, hogy kihagytam pár napra, illetve olyan is, hogy este bevettem egyszerre 125 mg-ot, nem éreztem, hogy bármikor is hatással lett volna az alvásomra.

Egyébként nem követendő a példám, rossz beteg vagyok, hogy nem rendesen szedem a gyógyszereket, de legalább a dokimnak bevallom ezeket a bűnbeeséseket.

2014. máj. 15. 00:04
 5/5 A kérdező kommentje:
kösz a válaszokat! elég régóta szedem, és a doki szerint már felhalmozódott a szervezetemben, ezért csökkentettük az adagot. És láss csudát, normálisan alszom :)
2014. máj. 29. 20:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!