Lehet hogy a gyógyszer hoánya miatt nem tudok aludni?
Szociális fóbia érzelmileg labilis személyiségzavar, depresszió
Annak meg aki privátban írt:azt hiszed mindenttudó vagy, vagy mi? Nem. Egyáltalán nem szoktam ra arra hogy esténként fèszbukozzak mwg mindenféle oldalakat nézzek. Mimtha nem lenne jobb dolgom munka ès tanulás mellett... tudod nem olyan mókás mikor valaki fél 10-10től hajnali háromig csak forgolódik hulla fáradtan álmatlanul. Könnyű látatlanul ítélkezni, csak mèg azt az egyet nem értem, miért privátban kell támadni,légy oly kedves ide írni a válaszod,mert így működik ez az oldal
Kedves kérdező!
Valszeg az orvosodnak lesz igaza. Ne variálj a gyógyszerrel, mert az nagyon nem jó. És a te gyógyszered meg nem az a fajta, hogy akár hetente lehetne váltani.
Én ezt a gyógyszert autoagresszív, öngyilkossági késztetésekre szedem kisebb dózisban, 2x25mg-ot. Volt már olyan, hogy kihagytam pár napra, illetve olyan is, hogy este bevettem egyszerre 125 mg-ot, nem éreztem, hogy bármikor is hatással lett volna az alvásomra.
Egyébként nem követendő a példám, rossz beteg vagyok, hogy nem rendesen szedem a gyógyszereket, de legalább a dokimnak bevallom ezeket a bűnbeeséseket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!