Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mennyi egy pszichológus óradíja?

Mennyi egy pszichológus óradíja?

Figyelt kérdés

Mennyi mostanság egy pszichológus látogatása??

És tényleg megéri vagy csak kidobott pénz??

Melyik jobb, férfival vagy nővel beszélgetni??

2014. máj. 16. 00:28
 1/2 anonim ***** válasza:
7%

Szlovakiaban 25 euro a taxa 45 percre a pszichiaternel; megkerdeztem elore es majd seggre ultem (nekem kb ennyi jut egyheti kajara!)

Nem eri megakkor sem pszichologushoz menni, ha kevesebbet kerne. Minden kerdesedre, banatodra valaszt talalsz az Interneten ! A pszichologus csak annyiban segit, hogy m e g h a l l g a t. Csak azoknak ajanlom, akinek erre van szuksege.

2014. máj. 16. 00:44
 2/2 anonim ***** válasza:

Ha szükség van rá, megéri. De jót kell kifogni. Pesten egy olcsóbb hatezerről indít (30-45 perc, de gyakran nem tart ennyi ideig egy beszélgetés), hallottam már drágábbat (nyolc-tízezer). A nem szerintem nem sokat számít, de ezt neked kell tudnod, vannak-e fenntartásaid. Van, aki nőkkel nem tud úgy beszélgetni, mint egy férfivel.

Legnehezebb része az, hogy tényleg jó szakembert találj. Akkor segít, meghallgat, ahogy az első is mondta, és adott esetben tanácsot is tud adni. De rossz... hát, meghallgat ő is, de ilyenkor kidobott pénznek érzem.

2014. máj. 16. 01:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!