Ezzel milyen orvoshoz kell fordulni, illetve milyen betegség lehet ez?
Folyamatosan "bűntudat" érzésem van,egyszerűen máshoz nem tudom hasonlítani,pedig az eszemmel tudom,hogy nincs rá okom! Feszengek ,néha jobban nagyon erősen,néha kevésbé de érzem,hogy sosem vagyok nyugodt,kiegyensúlyozott .
Néha tök "normálisan" tudok viselkedni,máskor nagyon nehezemre esik emberek közé menni,jelentsen akár egy közértet vagy akármit .
Emellé az utóbbi pár hónapban dührohamok társulnak ,ilyenkor sajnos vagy magamban teszek kárt ,vagy tárgyakon ,természetesen ezt itthon,egyedül . Utána kicsit megkönnyebülök. Jellemző még,hogy sokszor jókedvem van,a következő percben pedig vagy iszonyat ideges leszek ,ok nélkül,vagy nagyon letört,letargikus . Ha sokat alszom,akkor is fáradtnak érzem magam . Sokat sírok,sokszor ok nélkül,pedig alapvetően egy vidám,optimista beállítottságú ember vagyok .
Ez az állapot körülbelül 2 éve tart,enyhe szorongással kezdődött,majd volt jópár pánikroham szerű akármim,nehezen kaptam levegőt,a szivem nagyon vert,leizzadtam stb ,fizikai problémát nem találtak. Ezek megszűntek amikor elkezdtem sportolni,nem sokra rá,és szerencsére azóta sincs.Előtte ha hihetetlennek tűnik,akkor is biztos vagyok benne,hogy teljesen normális voltam. Egyébként most is csak én érzem,hogy valami gond van velem és ezzel már orvoshoz kell fordulnom.
A legjobban attól félek,hogy ez így leírva félelmetesen sok dolog,talán valamilyen komolyabb mentális betegség,agyi probléma.. szerintetek lehet ?
Még amiatt bízom kicsit benne,hogy nem súlyos,mert akkor kezdődött nagyjából amióta rengeteget kell dolgoznom,nagyon stresszes ,nagy a hajtás és sok az ember. Szerintetek ha munkát váltanék,még elmúlhat magától ez a sokminden ?
Tudom itt senki nem orvos és nem lehet interneten keresztül gyógyítani,de nagyjából mire számíthatok szerintetek ?
Olvasd el, ezek a tünetek jellemzőek rád?
Írd be ez a keresőbe: "tények és tévhitek depresszió", és olvasd el a cikkeket. Én hiszek benne, hogy táplálkozással lehet javítani pszichés betegségeket, depressziót. Kipróbálhatnád, nincs veszítenivalód.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!