Hogy tudnék folyton aludni?
Figyelt kérdés
16/f vagyok.Elegem van mindenbol..ez nem most indult.Nem akarok mar semmit sem csak folyton aludni.Az embereket nem birom utalom a boldog embereket.Szentem ez depresszio is vagy nem tudom.Semmi ertelme nincs annak hogy elek..egyedul vagyok.Szoval art akarom aludni a nyarat.Irrital minden es mindenki.Gyulolok nevetni es utalom a nalam jobb embereket haragszok mindenre es mindenkire...radasul nincs velemaz se aki nagyon fontos lwtt de hagyjuk...Aki kozeledett is felem probalt baratkozni mindig elmartam mert szeretek kivulalloskodni es duzzogni pl.egy kozossegen belul.Szeretek igy magamba lenni.Hogy tudnek folyton csak aludni es aludni?Vagy hogy szerezzek altatot?Elore is koszonom a valaszokat.(Es bocs az ekezetek elhagyasaert.)2016. jún. 23. 00:55
1/3 anonim válasza:
Ahelytt, hogy alszol inkább keresd meg a probléma okozóját, és beszélgess el egy pszichológussal. Hidd el, nem lesz jobb, ha csak hárítod a dolgot.
2/3 anonim válasza:
Azt írod utálod az embereket, aztán azt, hogy nincs senkid, teljesen egyedül vagy, de az embereket szándékosan elmarod magad mellől...
Akkor most tulajdonképp azon kívül hogy át akarod aludni a nyarat, mit szeretnél?
Nincs semmi olyan dolog ami lefoglalna, vagy amiben örömödet lelnéd?
3/3 anonim válasza:
Csak a hosszú álom az egyetlen megoldás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!