Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » SzerinteteK Halál után mi vaN?

SzerinteteK Halál után mi vaN?

Figyelt kérdés
23 éves fiú vagyok, poztiv életszeméléletű voltam mindig is, jóllekű, senkinek sem ártok. Nem cigiziek, nem iszok alkoholt, csendes típus vagyok. barátnőm sosem volt. Barátaim sincsenek. De megsértették a becsületemet, önbizalmamat és stb. Nem írom le mivel nagyon hosszú , scak privátban akit érdekel. De a halálon gondolkozok.
2016. jún. 29. 23:19
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerintem semmi sincs. Ha meghalunk lekapcsol az agy es vége számodra a világ megfigyelesenek.
2016. jún. 29. 23:25
 2/6 anonim válasza:
Mesélj, mi a gond? :) 18/L
2016. jún. 29. 23:33
 3/6 anonim válasza:

A halálon lehet gondolkodni, de sokat nem érdemes vele foglalkozni. Főleg fiatalon felesleges.

-Ha bármilyen vallás hívője vagy, elfogadod a létezését.

-Ha nem hiszel semmiben, akkor csak a kénytelen beletörődés marad. Beletörődni az elmúlásba. Hogy egyszer vége van valahol.

A tested visszakerül a Földhöz.

Ha pedig hívő vagy, és ezt elfogadod, a lelked eltávozik belőle, és vallástól függően kerül a mennyekbe vagy új testbe.

Annyit mondanék neked hogy bárki bármennyire is bánt téged nem szabad a halálra mint gondjaid megoldására gondolni. Ebben a formában, így, ez az élet csak egyszer történik meg veled. Valamilyen szinten túl kell élni az akadályokat még ha lenyomnak és visszahúznak is. A túlélés valóban erősebbé és strapabíróbbá tesz.

Que sera. Ahogy lesz úgy lesz.

Kitartást neked, bármerre sodor az élet.

2016. jún. 30. 00:21
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Senki sem tudja,és nem is fogja tudni senki megmondani sajnos(vagy nem sajnos). Az ebberek csak hisznek és bíznak benne, hogy igazuk van.Ha muszáj lenne állást foglalnom, én is azt mondanám semmi, az élet körforgásának részei vagyunk, és a gyerekeinkben élünk tovább,ők öröklik hajlamaink, tulajdonságaink,vonásaik egy részét. Azt gondolom, hogy aki bánt vagy megsért szándékosan,az nem érdemli meg a figyelmedet, azt meg főleg, hogy eldobd az életed, mert annál nagyobb érték nincs. Mindenki egyedi és megismételhetetlen, mindenkinek van tehetsége, amit kamatoztathat az életében. Kérlek, írd meg, mi történt,ha szeretnéd.
2016. jún. 30. 00:23
 5/6 anonim ***** válasza:
Következő élet.
2016. jún. 30. 07:43
 6/6 anonim ***** válasza:

Az élet örök változás, átalakulás, és ennek a halál a motorja. Elmúlás nélkül nincs megújulás. Ahogy a tested tovább él más formában, más lényekben, a lelked is más formában fog tovább élni. Az az ember, aki most vagy, megszűnik létezni, de annak az önazonossága is illúzió: nem az vagy, aki 13 évesen voltál, vagy 3 évesen, vagy 3 hónaposan... és 33 évesen sem lesz már a mai önmagad sehol.

Ennyi a nagy "rejtély" a halálban. A halál nem az ellentéte az életnek , hanem a része, csak észre kell venni.

Az öngyilkosságról meg annyit, hogy mielőtt megszülettél, vállaltad ezt az életet, mégpedig okkal, céllal. Ha ezek a célok beteljesületlenül érnek a halálban, akkor elölről fogod kezdeni az egészet. Tudod, mint mikor a játékprogramban beleesel a feneketlen szakadékba, és elölről kezdődik a pálya. Nem érdemes direkt beleugrani.

2016. jún. 30. 12:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!