Ez szorongás, vagy valami más?
Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok.
1,5-2 hét alatt 7 kg -t fogytam.
Nincs motivációm, önbizalmam, kedvem semmihez. Én sem érte miért. Nincs kedvem társaságba menni,több nyári programot mondtam már le most.. A barátaim sem értik mi van velem, haragszik rám mindegyikük. Gyengének érzem magam, fáj a fejem, a karom, érzem a szívdobogásomat, remeg a kezem. Ma is nagyon sokat sírtam, szimplán azért mert én én vagyok..Nem tudom mióta van ez,eddig sem volt nagy önbizalmam, de most kórosan kevés .. Valaki segítsen, kérlek!
2016. júl. 3. 19:02
1/7 Vlagyimir Rosztov válasza:
pszichologus/pszicjaternek meseld el ezt az majd mond ra valamit,de enned kell normalisan..
2/7 anonim válasza:
Hol vannak a szüleid, 2 hét alatt ennyit fogyni nem normális dolog.Menjetek orvoshoz, vérvétellel kezdeni.
3/7 A kérdező kommentje:
Igazából a fogyás oka a hasmenés volt, az meg az idegesség miatt
2016. júl. 3. 19:15
4/7 A kérdező kommentje:
De kérlek, valaki mondja meg hogy mi bajom van. Nem értem mi lett velem.
2016. júl. 3. 19:15
5/7 anonim válasza:
Közepes depressziós epizód
javaslom pszichiáter felkeresését mert antidepresszívumra van szükséged a tüneteid alapján. Fiatalkorban a fluoxetin-t írhatnak fel ha jól tudom. Vagy triciklusos antidepresszánst
6/7 anonim válasza:
Mióta megy a hasad? Ha lisztérzékeny vagy fehérjeérzékeny , ez okozhat gyors fogyást.Vagy más betegséged is lehet, menjél orvoshoz és õ majd megmondja hova kell menned.A depressziónak nem hiszem hogy ehhez köze lenne.Vagy laktóz érzékeny is lehetsz.
7/7 anonim válasza:
Ez azóta van kis csillagom mióta bejött ez sok elektronikus szarság, gondolom jó körülmények közt élsz, ha egyik oldaladra fordulsz ott egy laptop van, ha a másik oldaladra akkor meg egy "ájfos". Ez lesz sajnos a jövője a világnak, elindultunk a szakadék felé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!