Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal Belépés/Regisztráció Egy véletlen kérdés Facebook


Kategória: Egészség » Mentális egészség

A kérdés

Antidepresszánsok szedéséről mit kell tudni? Csak néhány hónapig kell szedni azokat és utána rendbejövök? Stimuláló hatásúak?


 2019. jan. 11. 22:54  Privát üzenet  

A válaszok
1 2
legalább 6 hónapig kell szedni, nem stimuláló hatásúak.

A válaszíró 83%-ban hasznos válaszokat ad.
# 1/16Időpont 2019. jan. 11. 23:00 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?
Depire szoktak szedni es eleg sokaig, olyan mint egy kezeles. Majd ha az orvosod azt mondja abba hagyhatod akkor kell abba hagyni nem magadtol. Mindenkinek mashogyan mas ido eltelte utan "hat". Ha mar kimesz a depressziobol akkor valoszinuleg el hagyhatod vagy csokkentik az adagod. (Munkatarsam honapok ota szedi innen tudom ezeket).

A válaszíró 65%-ban hasznos válaszokat ad.
# 2/16Időpont 2019. jan. 11. 23:01 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?
Én pár hónapig szedtem, és rendbe jöttem.

A válaszíró 73%-ban hasznos válaszokat ad.
# 3/16Időpont 2019. jan. 11. 23:07 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?
Hiába érzed úgy pár hónap után, hogy visszaállt a rend, legalább 1-2 évig kell szedni, különben hamar visszaesel.

A válaszíró 54%-ban hasznos válaszokat ad.
# 4/16Időpont 2019. jan. 12. 22:06 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?
Tudatbefolyásoló drog. Növeli az agressziót és az öngyilkossági hajlamot. A probléma kivált okát viszont nem kezeli. Nem szedném!!!

A válasz 58%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 71%-ban hasznos válaszokat ad.
# 5/16Időpont 2019. jan. 13. 16:30 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?
AZ agressziót pont az növeli, ha valakinek szednie kéne, de nem szedi.

A válasz 82%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 54%-ban hasznos válaszokat ad.
# 6/16Időpont 2019. jan. 13. 18:37 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?
Moon_Walker nevű felhasználó válasza:

#5 nettó baromság. beszoptad szendi hüjeségét...


kérdezőnek. az orvos majd eldönti... lehet, hogy váltani is kell, ha nem hat. általában kell egy hónap, mire a hatás kifejlődik annyira, hogy értékelni lehessen, hogy hat-e megfelelően. ilyen formán számíts inkább egy éves menetre...A válasz 100%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 50%-ban hasznos válaszokat ad.
# 7/16Időpont 2019. jan. 14. 09:27 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?

Üdv!

Én is szettem néhány évig depresszió és pánikra bogyókat. Szándékosan nem gyógyszereket írok, mert megkérdőjelezhető, hogy gyógyítanak-e?!! A hozadéka! 150 kg-ra híztam, magas vérnyomásom és 2-es cukorbetegségem lett! Olyan ideges voltam és feszült, szinte mindentől robbanta. Életkedvem elszállt és inkább meghaltam volna. Lehet valakinek megoldást jelenthet?! De lehet, hogy nem. A sógornőm abbahagyta és a vigyorgóba kötött ki. Ez lehet, hogy életre szóló "kúra" lesz! Ő is felszedett egy laza 20 kg-t. Mindig az okot kell keresni és feltenni a kérdést, mi okozza??? Azt kell megszüntetni! Ez kérem életmód váltást jelent. Én is ezt tettem. Hála Istennek 10 éve nem szedem ezeket. Első lépesben megkeresni a kiváltó okot. második lépés erős méregtelenítés. Ugyan is az egész problémám kiváltó oka volt a felhalmozódott mérgek és salakanyagok. A rossz alvás, mozgáshiány, idegeskedés, kevés folyadék, vitamin, ásványi anyag hiány min-mind kiválthatja vagy odavezethet a depresszióhoz. A méregtelenítés 3-4 hét után én egy Vision cég termékeit kezdtem szedni. Mivel hatott láthatóan, érezhetően, így én is ügynök lettem. Nagyon drágák voltak akkoriban és most sem olcsók. Ezzel fedeztem a horror összegű kiadásokat. Kb. 400,000,-Ft összegembe került a kúra. Jó termékek és nekem is segített. Úgy kezdődött, hogy elmentem egy mágneses biorezonancia vizsgálatra. Hittem is benne, meg nem is. Egy régi ismerősöm csinálta, ki a Vision cég nem dolgozott. Így kerültem kapcsolatba a termékeikkel. Leszögezném már nem forgalmazom a termékeiket, nem anyagi érdek végett írok, reklámozom a céget!!! Itt a gép segítségével a kezeim, lábaim számtalan pontján egy tüskeszerű, nem hegyes, nem éles eszközzel végéh mértek. A másik kezemben meg fogtam egy testelő félét. Teljesen fájdalom mentes! Itt egy kis leírás erről az eljárásról: [link]

Mivel volt mindenféle orvosi vizsgálati papírjaim és tudtam mik is a betegségeim, így kíváncsian vártam a "diagnózist". Mivel nem mondtam semmit az elején, csak azután amikor közölték a betegségeim, problémáim okát. Ezt javasolom szintén mindenkinek, hogy előre ne mondjon semmit, maximum csak annyit, hogy állapot felmérés végett ment oda. Mivel a nevemen kívül semmit sem tudtak rólam és az ismerősömmel vagy 20 éve nem találkoztam, így a "diagnózis" letaglózóval! Nem csak azért, mert sok rosszat mondtak, hanem mert az összes orvosok által diagnosztizált betegségeket is mid megmondták. Itt ajánlották a Vision termékeket testre szabva, miből mennyit szedjek! Néhány termék amiket szettem: Cupers, Detox, Hiper, Antiox, Nutrimax, Chromevital, stb. Azóta is hálás vagyok az ismerősömnek és a Vision termékeinek, mert elhagyhattam a dili bogyókat. Még mindig cukros vagyok és maradok is, de közel 40 kg-ot fogytam és összehasonlíthatatlanul jobban érzem magam így!

Ha javasolhatom inkább a természethez kell fordulni, mint mesterséges mérgekhez! Pl. Szabó Gyuri bácsi a Bükki füves emberhez. Vagy természetes alapagyagú tablettákhoz.

Remélek kielégítő válasszal szolgáltam és segíthettem! Ha van egyéb kérdés privát is lehet írni!A válasz 42%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 61%-ban hasznos válaszokat ad.
# 8/16Időpont 2019. jan. 14. 11:50 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?

Reklámot hallottak.

Sok áltudományos levegőtől való hízással, méregtelenítéssel, füvesemberrel fűszerezve.

Ja, én is szedek AD-t. Kiválóan hat, nem híztam (mert tudom, h azt csak kalóriatöbblettől lehet), nem méregtelenítek (mert van májam és vesém) és nem üzletelek kuruzslókkal. További jó pénzszórást.A válasz 71%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 54%-ban hasznos válaszokat ad.
# 9/16Időpont 2019. jan. 14. 15:56 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?

Kedves 9-es válaszadó!

Igen lehet reklámnak tekinteni a hozzászólásomat, de lehet tapasztalatnak és lehetőségnek is tekinteni.

Kedves 9-es hozzászóló már attól, hogy ÖN nem hallott vagy nem ismer, esetleg nem fogad el módszereket, attól még léteznek. Áltudomány! Nem tudom mire gondol? Hallott már a sejtjeink rezgésérő? Ezeket sok minden befolyásolhatja és megváltoztathatja. Pl.: vízerek vagy a Hartmann vonalak. Igen károsak a szervezetre! Nem csak testünk helyes működését gátolják, de meg is betegíthetnek. És nem beszélve a rossz, negatív kisugárzásokról a negatív gondolatokról. Nyilván a kínai több százéves jin-jang, harmónia, belsőegyensúly is csak áltudomány? De itt van még a Chi! A különböző kínai orvoslásban úgy ábrázolják a Chi-t, mint ami a benső szerveken és végtagokon keresztül energiacsatornákon áramlik. Ez láthatatlan, de létező! Igen, vannak láthatatlan, néha még meg sem fogható dolgok, de ettől még léteznek. Agyunkat sem látjuk, de tudjuk, hogy van. Ezek a káros dolgok okozhatnak depressziót vagy pánik betegséget is. Itt megjegyezném tisztelettel! ÖN is azért szed antidepresszánst mert, ezek a negatív energiák, mérgek hatnak a szervezetére.

Nem tudom még mire gondol? Arra, hogy nem működnek a természetes módszerek? Egy füves ember nem gyógyíthat? Mit gondol, év századok, de inkább év ezredekig, hol volt a "modern orvostudomány"? Megjegyezném, manapság egyre több orvos vonja be a gyógyításába a természetes módszereket.

Régen kik gyógyítottak, kezeltek embereket, jószágokat?

Az ÖN által"kuruzslóknak" nevezettek!

Hallott ÖN a kóros soványságról? Vannak emberek kik egy dekát sem híznak és több ezer kalóriát is megesznek egyszerre. Ők igen csak kalóriatöbbletet visznek be a szervezetükbe. Kedves 9-es, itt csődöt mond az elmélete, mert nincsen köze ebben az esetben a kalóriának a hízáshoz!

Nem vagyunk gépek és nem vagyunk egyformák. Nem feltétlen reagál a szervezetünk úgy mint másiké. Ezért ne is akarja beskatulyázni a másikat, és ÖN tökéletes egészségi állapotához viszonyítani.A válasz 73%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 61%-ban hasznos válaszokat ad.
# 10/16Időpont 2019. jan. 15. 13:41 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Értesítsünk róla, ha új válasz érkezik? Válasz küldéseKapcsolódó kérdések
Néhány hónapja ha almát eszem-mindegy milyen fajtát, -utána olyan hatalmasakat szellentek tőle, hogy majd szét reped a végbelem, arra gondolok, hogy vegyszerrel kezelik, mi erről a véleményetek?
Az normális, hogy a citológiai vizsgálat borzasztóan fájt, és utána néhány óráig véreztem is?
Fogamzásgátló szedése miatt vérvételre kell mennem, viszont néhány nap múlva mennék véradásra. Meg lehet azt csinálni hogy a véradást és a vérvételt egybe kössék? Illetve ha adok...
Mitől lehetett, hogy tegnap néhány percre mozgó, furcsa foltokat láttam a szemem előtt? Utána elmúlt.
Canesten Kombi UNO felhelyezett kúpja után néhány nappal később barnázás? Volt valakinek ilyesmi? Folyás utána milyen volt nektek?
12 éves fiú vagyok és ma reggel nagyon elkezdett fájni a bal herém. Aztán néhány órával utána kisebbedett a fájdalmam. Lehet h csak el feküdtem, vagy álmomban megütöttem?

Kérdések az Egészség rovatbólKérdések a Mentális egészség rovatból
Minden jog fenntartva © 2020, www.gyakorikerdesek.hu | GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | WebMinute Kft. | Kapcsolat: info (kukac) gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!