Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Magas süllyedés érték lehet...

Magas süllyedés érték lehet mellben lévő jóindulatú ciszta miatt?

Figyelt kérdés
2017-ben volt egy autóbalesetem ahol a biztonsági öv miatt teljesen fekete lett a bal mellem. Abban az évben találtam benne egy cisztát, mammográfián azt mondták jóindulatú, pár hónappal később leszívták mert nőtt aztán azt mondták, hogy lehet előfog jönni még mert vannak akik hajlamosak erre. Tavaly voltam megint mert megint találtam, azelőtti vérvételemen a süllyedés magasabb volt, mint kellett volna. Aztán a héten megint találtam egy másodikat (most kettő van egyszerre) és két héttel ezelőtti vérvételemen a süllyedésem 4 értékkel magasabb, mint a tavalyi. Összefüggésben van a kettő? Rosszindulatúnál tudom, hogy magasabb a süllyedés de nem tudom, hogy jóindulatúnál is?

febr. 13. 10:56
 1/1 anonim ***** válasza:
Szerintem jóindulatúnál nem, maximum ha gyulladást okoz. De ettől független gyulladás is lehet a szervezetedben.
febr. 13. 18:35
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2021, www.gyakorikerdesek.hu
