Mi lehet ez??? Több lent.
Figyelt kérdés
Szóval tegnap észrevettem egy dudort ott lent, a nagyajkaknál. Azt hittem pattanás, de ma már ha hozzá ér valami akkor fáj, illetve mintha látnék benne egy kis csíkot is… mi lehet ez? Sima pattanás, szőrbenövés vagy furunkulus?aug. 3. 23:49
2/4 anonim 

válasza:

Valószínű amit előző ír.
Előfordul. Fertotlenitsd le, majd próbáld szemoldok csipesszel kiszedni a benőtt szorszalat. Valószínű nem fog fájni, mert egy felső ham réteg van. Ha faj, várj pár napot. Az eszközt is fertőtlenítsd. Illetve ki szedés után is. Gondtalanul be gyógyul majd.
3/4 A kérdező kommentje:
Ill. azt elfelejtettem megírni hogy a teteje ilyen fehéres…
aug. 4. 06:06
4/4 anonim 

válasza:

Furunkulus szerintem. Az kiszokott fakadni magától, de ha nem fakad ki 2 hét múlva se, akkor ki kell műteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2022, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!