Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Menstruációs bugyi használatak...

Menstruációs bugyi használatakor miket érezni? Hogy kifolyt? Hogy nedves/ száraz?

Figyelt kérdés
okt. 1. 23:27
 1/2 anonim ***** válasza:
67%

Olyan mint a betét.

Beszívja magába tehát nincs olyan érzés h ázol a nedves bugyiban

tegnapelőtt 07:21
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem olyan mint a betét. SOKKAL kényelmesebb. Hiszen érzésre olyan mint egy sima bugyi. Nem tapad-ragad nem csörög-zörög nem dörzsöl. Eleinte szkeptikus voltam de tettem egy próbát. Tavaly nyáron rendeltem az első Thisisredy bugyimat (Power). Azóta már 11 különböző bugyim van tőlük. Elképesztően kényelmesek. Nem is érződik bennük hogy menstruálok. És mégis véd rendesen. A hétvégén a ciklusom 4. napján egy 5 órás erdei túrát nyomtam végig (Flow bugyiban). Meg se kottyant neki. Még van otthon 2 csomag betétem de már hónapok óta nem nyúltam hozzájuk. Nem is fogok. 😅
tegnapelőtt 07:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!