Petefészek ciszta. Tapasztalatok érdekelnének, mire lehet számítani akinek volt hasonló?
Fertőzést követően mentem nőgyógyászhoz hogy amiket használtam segítettek-e. Aztán hüvelyi UH során mutatja hogy ott van egy ciszta a petefészkemben 4-5 mm. Ő konkrétan egyet mutatott de ahogy a felvételt néztem tele volt apró kis fekete foltokkal mindkét petefészkem. Az orvosi papírra is ezt írta hogy mindkét petefészekben több 4-5 mm ciszta látható. Nos, jeleztem neki hogy ezt még soha nem mondta nekem senki hogy ilyesmiket lát, utoljára 2 éve voltam UH-n. Tényleg nagyon sok ilyen folt volt. Létezik hogy ez viszonylag rövid időn belül alakuljon ki?
Ajánlott inofolicot annak is a combijat de tekintve hogy piszok drága egy havi adag - ne vessetek meg érte de ennyi most nem fér bele a keretbe - vettem jutavitnek Mio - inozitol port illetve külön folsav tabit. Ugyanezek vannak főként benne abban is.
Na most ez már PCOS tünet?
Akinél ilyet állapítottak meg ott ezek az étrend kiegészítők eredményeztek javulást? Tapasztaltak a szedése közben valamit?
Annyit még érdemes megemlíteni hogy pl. Kozepidoben borzasztóan fájnak a petefészkeim. Ezek vajon felszivodhatnak? Köszönöm!
/30/

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!