Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Van olyan spirál amitől nincs...

Van olyan spirál amitől nincs menstruáció. Nem tudom mi a neve. Mi a véleményetek, tapasztalatotok róla? Nagyon káros? A sok hormon miatt. Az jutott eszembe hogy akinek olyan van honnan tudja ha terhes lesz? Időnként csinál tesztet?

Figyelt kérdés
máj. 2. 13:24
 1/7 anonim ***** válasza:
37%
Vannak egyéb jelei is a terhességnek, és akkor a "gyanú" esetén csinál egy (vagy több) tesztet
máj. 2. 14:09
 2/7 qborka ***** válasza:
73%

Ajjjj.....

Az olyan spirál,ami mellett elmaradhat teljesen a menstruáció,hormont tartalmaz és minimális a teherbeesés mellette.

Jaydess,ha még fiatal vagy / Mirena ha már szültél.

Változó, ki hogyan reagál rá, előre nem lehet megmondani.

Nekem összekavarta a ciklusomat, majd kiesett. Egyébként semmi negatívat nem tapasztaltam tőle.

máj. 2. 20:59
 3/7 qborka ***** válasza:
74%
*minimális a teherbeesés esélye. Akrz volna lenni
máj. 2. 21:00
 4/7 anonim ***** válasza:

Mirénám volt. Az elején hosszasan véreztem, aztán 2 évig semmi. Utána megint elkezdtem össze-vissza vérezgetni, úgyhogy levetettem. Azt hiszem 4 évig lehet fenn, én előbb levetettem.

De ezt csak akkor teszik fel, ha már szültél.

máj. 8. 09:15
 5/7 qborka ***** válasza:

Nem szült nőknek is felteszik én sem,barátnőm sem szült, neki is az van, nekem csak volt. (40+)

8 évig maradhat fent,ezt kb egy éve módosítottàk. Attòl függően, hogy fogamzásgátló vagy terápiás céllal helyezték -e fel.

Igen, sajnos nagy összevisszasàgot is okozHAT.

A két év szünet azért tök jó. 🙂

máj. 8. 11:55
 6/7 anonim ***** válasza:
Mirena a neve. De csak minden 5. nőnél szünteti meg a menstruációt. Alapvetően sokkal kevesebb hormon van benne, mint a tablettákban.
máj. 10. 22:54
 7/7 qborka ***** válasza:
Nem csak Mirena van, van még Jaydess és Levosert. Eltér az eszköz mérete és a napi leadott hormon mennyisége,de ugyanaz a hormon.
tegnapelőtt 07:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!