Van olyan spirál amitől nincs menstruáció. Nem tudom mi a neve. Mi a véleményetek, tapasztalatotok róla? Nagyon káros? A sok hormon miatt. Az jutott eszembe hogy akinek olyan van honnan tudja ha terhes lesz? Időnként csinál tesztet?

Ajjjj.....
Az olyan spirál,ami mellett elmaradhat teljesen a menstruáció,hormont tartalmaz és minimális a teherbeesés mellette.
Jaydess,ha még fiatal vagy / Mirena ha már szültél.
Változó, ki hogyan reagál rá, előre nem lehet megmondani.
Nekem összekavarta a ciklusomat, majd kiesett. Egyébként semmi negatívat nem tapasztaltam tőle.

Mirénám volt. Az elején hosszasan véreztem, aztán 2 évig semmi. Utána megint elkezdtem össze-vissza vérezgetni, úgyhogy levetettem. Azt hiszem 4 évig lehet fenn, én előbb levetettem.
De ezt csak akkor teszik fel, ha már szültél.

Nem szült nőknek is felteszik én sem,barátnőm sem szült, neki is az van, nekem csak volt. (40+)
8 évig maradhat fent,ezt kb egy éve módosítottàk. Attòl függően, hogy fogamzásgátló vagy terápiás céllal helyezték -e fel.
Igen, sajnos nagy összevisszasàgot is okozHAT.
A két év szünet azért tök jó. 🙂

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!