Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Gyors és drasztikus mellnöveke...

Gyors és drasztikus mellnövekedés? Ismerős valakinek?

Figyelt kérdés

Láttatok/tapasztaltatok már hasonlót?

Nekem pl egy osztálytársam hetedikben a nyáriszünetré még tök laposan és véznán ment el, aztán szeptemberben nyolcadikban akkora cicikkel jött vissza, mint a feje kb. (bár továbbra is vékonyan)

2025. máj. 4. 22:09
 1/10 anonim ***** válasza:
74%

25 éves koromig nem volt mellem. 2 kis dudorka mellbimbóm volt, nem töltötte ki a legkisebb a-s melltartót sem.

170 centi voltam és 52-3 kiló.

Aztán felvettek kajáldába dolgozni. A főnök rendes volt, lehetett kajálni nekünk is ott, haza lehetett vinni a maradékot.

1 év alatt meghíztam 70 kilósra. Nem voltam még így se kövér, viszont rendesen c-s cicijeim lettek. Utána visszafogytam 63 kilóra, azóta is tartom, de a cicik maradtak c-sek.

Mamám mesélte, hogy neki is csak olyan későn, 25 körül lettek mellei.

2025. máj. 4. 23:53
 2/10 anonim ***** válasza:
44%

A hízás okozta mellgyarapodás nem említhető egy lapon a hormonálissal 😅 70 kg azért nem kevés, ha addig éheztettek.

Amúgy kerdező igen, van ilyen. Kamaszkor, beütnek a hormonok, minden zsír a mellre ment a kiscsajnál, amit csak a szervezete össze tudott spórolni. Szerencsés alkat, ha közben máshova nem hízott, bár elég kényelmetlen tud lenni ilyen hirtelen mellgyarapodás

2025. máj. 5. 09:05
 3/10 anonim ***** válasza:
10%
Egy nyári szünet ideje alatt annyit nem nőhet! Az bizony push up melltartó, vagy valami mással kitömött melltartó lehet!
2025. máj. 5. 09:09
 4/10 A kérdező kommentje:

Látom, sokan félreértik.

Nem az volt a kérdésem, hogy lehetséges-e. Hiszen a saját szememmel látom, hogy az.

Hanem hogy ti láttatok-e már, átéltetek-e már ilyet.

2025. máj. 5. 13:25
 5/10 anonim ***** válasza:
26%
A látvány néha átver, kérdező. Még ha az a saját szemeidnek köszönhető akkor is.😉
2025. máj. 5. 13:27
 6/10 anonim ***** válasza:
35%
Nálam is a hízás hozta meg az eredményt, plusz ugye a fogamzásgátló is rásegített. 46 kg-ról egy év alatt lettem 80-82 kg. Jól érzem így magam, legalább van fenekem/mellem/hasam, nem vagyok olyan kis satnya, mint előtte. :D
2025. máj. 5. 16:46
 7/10 anonim ***** válasza:
46%
#6 rip inbox
2025. máj. 8. 08:07
 8/10 anonim ***** válasza:
0%
44 éves kor körül magától elkezdődik. Semmit sem tehetsz ellene.
2025. máj. 19. 23:35
 9/10 anonim ***** válasza:
68%
Volt ilyen, 17 évesen fogamzásgátló szedésekor lettek A kosárból C-D-sek, mondjuk híztam is mellé 7-8 kg-ot. Utána ebből 4-5 lement, a kosár maradt.
2025. máj. 22. 11:13
 10/10 anonim ***** válasza:
0%

Biztos létezik ilyen.

Nekem a fütyim szokott nagyon meg nőni, pár perc kell csak neki .🤣🤣

jan. 27. 16:03

Kapcsolódó kérdések:

Fogamzásgátlòtòl mellnövekedès/fájdalom?

Lassan 2 ève szedem, 2 èves múlt a fiam. Softinelle, Magyarországon nem tudom milyen nèv alatt fut, talán Corenelle? Eleinte olyan "üreseknek" èreztem a melleim, kicsit lògòsabbak is lettek, nem tetszettek, pedig 7 hònapig szoptattam csak. Mára megváltoztak, szebbek...

Mikor jönnek elő a fogamzásgátló mellékhatásai?

Másfél hónapja szedem de még semmit nem tapasztaltam, pedig szinte mindenkinél hallottam hogy ilyen meg olyan mellékhatás jött ki nála. Én nem vettem észre semmit, se mellnövekedést, se hízást, se növekvő étvágyat. Lesz még valami ezután, vagy szerencsés vagyok és ha...

Fogamzásgátló tablettától mellnövekedés?

Diane35-öt szedtem 1 évig, ezalatt C kosárméretről E-re nőttek a melleim és folyamatosan duzzadtak. Doki másikat akart felírni, inkább nem kértem belőle, gondoltam, ha abbahagyom, akkor visszaáll az eredeti méretem, de nem, 4 hónapja nem szedem és mindig duzzadtak a...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!