Gyors és drasztikus mellnövekedés? Ismerős valakinek?
Láttatok/tapasztaltatok már hasonlót?
Nekem pl egy osztálytársam hetedikben a nyáriszünetré még tök laposan és véznán ment el, aztán szeptemberben nyolcadikban akkora cicikkel jött vissza, mint a feje kb. (bár továbbra is vékonyan)

válasza:25 éves koromig nem volt mellem. 2 kis dudorka mellbimbóm volt, nem töltötte ki a legkisebb a-s melltartót sem.
170 centi voltam és 52-3 kiló.
Aztán felvettek kajáldába dolgozni. A főnök rendes volt, lehetett kajálni nekünk is ott, haza lehetett vinni a maradékot.
1 év alatt meghíztam 70 kilósra. Nem voltam még így se kövér, viszont rendesen c-s cicijeim lettek. Utána visszafogytam 63 kilóra, azóta is tartom, de a cicik maradtak c-sek.
Mamám mesélte, hogy neki is csak olyan későn, 25 körül lettek mellei.

válasza:A hízás okozta mellgyarapodás nem említhető egy lapon a hormonálissal 😅 70 kg azért nem kevés, ha addig éheztettek.
Amúgy kerdező igen, van ilyen. Kamaszkor, beütnek a hormonok, minden zsír a mellre ment a kiscsajnál, amit csak a szervezete össze tudott spórolni. Szerencsés alkat, ha közben máshova nem hízott, bár elég kényelmetlen tud lenni ilyen hirtelen mellgyarapodás

válasza:Látom, sokan félreértik.
Nem az volt a kérdésem, hogy lehetséges-e. Hiszen a saját szememmel látom, hogy az.
Hanem hogy ti láttatok-e már, átéltetek-e már ilyet.

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Biztos létezik ilyen.
Nekem a fütyim szokott nagyon meg nőni, pár perc kell csak neki .🤣🤣
Kapcsolódó kérdések:
Lassan 2 ève szedem, 2 èves múlt a fiam. Softinelle, Magyarországon nem tudom milyen nèv alatt fut, talán Corenelle? Eleinte olyan "üreseknek" èreztem a melleim, kicsit lògòsabbak is lettek, nem tetszettek, pedig 7 hònapig szoptattam csak. Mára megváltoztak, szebbek...
Másfél hónapja szedem de még semmit nem tapasztaltam, pedig szinte mindenkinél hallottam hogy ilyen meg olyan mellékhatás jött ki nála. Én nem vettem észre semmit, se mellnövekedést, se hízást, se növekvő étvágyat. Lesz még valami ezután, vagy szerencsés vagyok és ha...
Diane35-öt szedtem 1 évig, ezalatt C kosárméretről E-re nőttek a melleim és folyamatosan duzzadtak. Doki másikat akart felírni, inkább nem kértem belőle, gondoltam, ha abbahagyom, akkor visszaáll az eredeti méretem, de nem, 4 hónapja nem szedem és mindig duzzadtak a...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!