Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nem múló hüvelygomba és 2 nap...

Nem múló hüvelygomba és 2 nap múlva megjön. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Antibiotikum kúra végére kezdett viszketni, canestennel kenem már 4 napja de csak rövidtávon javul. Este kenem (meg reggel) reggelre kb okés és estére megint rossz.

Meg fog jönni tehát a kúp már nem játszik.

Bármi egyéb?

Nőgyógyihoz most nem tudok elmenni. Próbaidős vagyok a melóhelyen sehova nem engednek el és csak munkaidőben van rendelés

máj. 7. 22:38
 1/8 anonim ***** válasza:
72%

A flórát kell visszaállítani, aztán nem mosogatni magad erős szappanokkal meg irrigálással meg ilyesmivel.

Reggel Canesbalance, este Gynophilus. Amúgy meg egészséges táplálkozás.

Amint visszaáll a savas, bakteriális flóra, helyreáll

Fontos pamut, természetes alsóneműt hordani. Semmi műanyag ott!

máj. 7. 23:04
 2/8 anonim ***** válasza:
0%
Kend be a tampont Canestennel, és úgy told fel!
máj. 8. 01:15
 3/8 anonim ***** válasza:
80%
Jaj ezt a butaságot, utolsó... ne kenjél krémet a hüvelyedbe. Vegyél Canesten Kombi UNO-t, és remélhetőleg az segíteni fog (1 tabletta +krém). A flóra visszaállítására most nem lesz időd, majd a menstruáció után.
máj. 8. 05:50
 4/8 anonim ***** válasza:
82%

Én is az unot mondom.

1éjszakára felteszed, kívül meg napokig kell kenni. Nem csak reggel-este, hanem napi 3-4x legalább.

Oké, nem olcsó, én utoljára 7000körül vettem. De hatásos.

Mensi után meg a ballance.

máj. 8. 10:21
 5/8 anonim ***** válasza:
0%

Ha az antibiotikum kúra kiiktatta a hüvelyflórád, nyomj rá széles spektrumú gombaölőket. Mi baj lehet? :D

Nagyszerű logika.

máj. 8. 13:31
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Vehetsz betadine kúpot is az vírust, baktériumot mindent kiírt és menstruáció alatt is használható. Viszont mindenképp vegyél flóra helyreállítót is. Ezt ne felejtsd el, mert ez kell
máj. 8. 15:05
 7/8 anonim ***** válasza:
Ha hüvelygombád van, hiába kenegeted kívül. A hüvely belül van. Kúp kell, vagy szájon át szedhető (un. szisztémás) vényköteles gombaellenes gyógyszer
máj. 10. 08:17
 8/8 anonim ***** válasza:
Igen, hátha még annak a mellékhatásaira is kell majd még egy plusz szer. Szerre szer, aztán szerre megint szer. Legjobb.
máj. 10. 08:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!