Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » O.B Original vagy O.B ProComfo...

O.B Original vagy O.B ProComfort?(többi lent)

Figyelt kérdés

Sziasztok . Nem kezdő tampon használo vagyok . De eddig csak fátyol borítású tamponokat próbálgattam.

O.B ProComfort vált be . Nem rég vásárlás során mellé nyúltam és Originalt vettem O.B.-tamponból. Itthon vettem észre azt tudtam hogy ezen nincs borítás . Összehasonlítottam a kettőt és mintha az Original valamennyivel nagyobb hosszabb lenne a másiknál .

A kérdés igazából arra utal hogy melyik jobb vagy minőségben nincs különbség ? Puszta kíváncsiság. Most még nem tudom tesztelni mert van bőven időm a következő menstruációmig csak most vettem jó áron .

júl. 6. 01:30
A kérdező szavazást indított:
O.B Original
O.B ProComfort
4 szavazat
 1/5 anonim ***** válasza:
Használtam ezt is, azt is, én nagy különbséget nem vettem észre a kettő között. Azt vettem, ami éppen volt a boltban.
júl. 6. 07:48
 2/5 A kérdező kommentje:

Értem

Valahol olvastam hogy elvileg mióta a ProComfortnak nem csavart a bordázata hanem 3D vagy micsoda nem úgy szívja magába a folyadékot . Én csak annyit tapasztaltam mintha hamarabb megtelne de lehet az új külső a bibi mert a csavart bordázattal nem volt gond .

júl. 6. 08:11
 3/5 anonim ***** válasza:

A normál egy picit tényleg nagyobb. Nekem az míg szűz voltam már nem igazán volt jó. De a kapacitása is nagyobb valamivel.

Ha a mérettel nincs gondod, és jól jön a plusz kapacitás, akkor jó lesz a normál. Persze ez attól is függ, hogy hányadik nap.

júl. 6. 08:57
 4/5 Metionin ***** válasza:
A pro comfort tényleg nem szív olyan jól mióta megújult. Bosszantó, mert kezdettől fogva azt használtam és most kezdhetek mást keresni 20 év után. Originalt még nem találtam de ki fogom próbálni, hátha.
júl. 6. 10:00
 5/5 A kérdező kommentje:
Én egy Kínai mindenesetre boltban találtam
júl. 7. 02:16

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!