O.B Original vagy O.B ProComfort?(többi lent)
Sziasztok . Nem kezdő tampon használo vagyok . De eddig csak fátyol borítású tamponokat próbálgattam.
O.B ProComfort vált be . Nem rég vásárlás során mellé nyúltam és Originalt vettem O.B.-tamponból. Itthon vettem észre azt tudtam hogy ezen nincs borítás . Összehasonlítottam a kettőt és mintha az Original valamennyivel nagyobb hosszabb lenne a másiknál .
A kérdés igazából arra utal hogy melyik jobb vagy minőségben nincs különbség ? Puszta kíváncsiság. Most még nem tudom tesztelni mert van bőven időm a következő menstruációmig csak most vettem jó áron .

Értem
Valahol olvastam hogy elvileg mióta a ProComfortnak nem csavart a bordázata hanem 3D vagy micsoda nem úgy szívja magába a folyadékot . Én csak annyit tapasztaltam mintha hamarabb megtelne de lehet az új külső a bibi mert a csavart bordázattal nem volt gond .

A normál egy picit tényleg nagyobb. Nekem az míg szűz voltam már nem igazán volt jó. De a kapacitása is nagyobb valamivel.
Ha a mérettel nincs gondod, és jól jön a plusz kapacitás, akkor jó lesz a normál. Persze ez attól is függ, hogy hányadik nap.

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!