Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Állami nőgyógyász vagy magán...

Állami nőgyógyász vagy magán rákszürésre?

Figyelt kérdés

Az lenne a kérdésem, hogy az Örs vezér téri sztk nőgyógyászok milyenek?

Rendesek, nem lekezelőek vagy ellenkezőleg? Menjek magánba rákszűrésre? Nincs panaszom, de az éves vizsgálat nem ártana.

nov. 3. 10:07
 1/5 anonim ***** válasza:
69%
Annyira drága magánban a rákszűrés, hogy sok év magánorvoshoz járás után visszamentem rákszűrésekre az sztk-ba. Én már 49 éves vagyok, már nem érdekel, mennyire paraszt esetleg a doki - én is ezért hagytam ott anno az sztk-t, mert borzasztó kelletlenek voltak - ennyi pénzért inkább kibírom.
nov. 3. 13:09
 2/5 A kérdező kommentje:

35 ezerért, nagyon meggondolom.

A terhesgondozásom magánban volt, na de az más.

Azóta az utóbbi években sztk.

Nagyon drága évről évre.

A 13. kerületben volt rendes meg bunkó is.

Gondolom a 14-ben is ilyen is olyan is.

Egyszer fiatal lány koromban magánban nagyon paraszt volt egy dokinő, mert fájt nagyon a rákszűrés.

nov. 3. 13:46
 3/5 anonim ***** válasza:
69%

Doktornőhöz egyhez volt nekem is anno szerencsém, huszon-évesen. Soha még ilyen bunkó orvossal nem találkoztam. Öreg dokibácsik inkább kelletlenek voltak. De igen, ennyi pénzért inkább kelletlen legyen, ennyit nem fizetek ki magánban szűrésre.

1-es voltam.

nov. 3. 14:00
 4/5 anonim ***** válasza:
Mindegy.
nov. 3. 18:48
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem tudom nálatok az államiban hogyan végzik, nekem mindig csak kenetet vettek, semmi más vizsgálat nem volt. Kb. 10 éve járok magánban, ott a kenetvétel mellett mindig csinál UH-t is, nekem ez megnyugtató.
nov. 5. 12:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!