SOS! Menstruacio kocsonyás??
Kb. 4-5 nappal előbb jött meg. Eddig az elmúlt években 10/8szor minden ciklusom óramű pontos volt (30-32nap). Mindig fájdalmasan jött meg, de tényleg az a szint mikor már létezni nem tud az ember, és vér volt.
Tegnap arra lettem pisilés közben figyelmes, hogy valami lóg belőlem (bocsi), mint mikor ovulalok, csak ez véres volt. Aztán közben a hasam is elkezdett fájni, de tűrhető módon. Meg kb 2-3x volt egy ilyen átlátszó, de véres jellegű dolog, majd azóta akárhányszor elmentem pisilni, vagy nagy wc mindig csak vér darabkak jöttek belőlem.
Viszont ezek már ugyanazok a ver darabkak, amik máskor is szoktak lenni mensi közben, annyi különbséggel, hogy most “normál” csak vér nincs. Egyébként viszonylag sok és nagy ilyen kocsonya darab van…
De megijeszt, hogy semmi más vér.

válasza:

válasza:

válasza:Nem biztos, hogy alvadt vér, lehet a méhnyálkahártya nagyobb darabja is.
Ha nagyon erős fájdalommal is jár, akkor nem normális. Sok minden lehet a háttérben, érdemes utána járni. Pl. endometriózis, mióma, ciszta, adenóma, hormonzavarok.
Kifejezetten kedvesek vagytok😆
Igen tisztában vagyok vele, viszont miután évekig van egy beállt “rendszere” így érdekes volt, és igen emiatt számomra előbb jött meg, ami érdekes mert ovulacio is teljesen normál időben volt, az előző mensimmel együtt.
senki nem mondta, hogy feltaláltam a spanyolviaszt, Istenem….viszont mivel még nem történt ilyen, hogy nem vérzek, hanem csak ezek a darabok jönnek ki belőlem, igy ijesztőnek tűnik, hogy vajon miért.
Neked nagyon köszi, ment a zöld kéz.

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!