Nagy melleket valahogy lehet moderálni?

válasza:

válasza:#11 az ízlésbeli véleményed nem esik egybe az egészségügyi tényekkel.
Márpedig normál BMI-jű nőnek nincs H kosaras melle, akkor se ha épp szoptat.
#12 akkor én vagyok a kivétel vagy idk. Már 11 évesen a D-s kosár volt jó.
Amúgy meg az a 75 cm kerület a kosár alatt 178 cm magassághoz nem olyan vészesen kövér.
Nem tudom látatatlanban f@szé kell szapulni mást🥹

válasza:

válasza:

válasza:#16, én, de nem szeretném magamat senkinek se mutogatni, bocs. Nem szilikon. Szilikonból nem csinálnak ekkorát általában. (Sem pedig házassági ajánlatokat kapni nem szerenék, ezért nem írtam le elsőre expliciten.)
Egyébként egy elhízott nőnek nem 75 lesz a körmérete. H-s kosár általában csak a nagyobb körméretekhez kapcsolva kapható, ha egyáltalán van. A 75H-ért külön spéci üzletbe kell menni, mert extrém ritka. 80H-t láttam a Decathlonban külön plus size megjelöléssel, hát az se gyakori.

válasza:#18 senki nem akar neked bizonyítani. Egyszerűen semmi köze a kérdéshez a szkeptikusságodnak. Ha nem hiszed el, hogy mindenki vagy kövér és nagymellű, vagy sovány és lapos, akkor ez van. Attól mi tudjuk, hogy hogy nézünk ki, és nem egy idegennek akarom bizonygatni, hogy én nem vagyok kövér. Aztán persze nem adom meg, hogy milyen az alakom, a kérdéshez nem releváns.
Ha nagyon szeretnél amúgy látni természetes nagy mellű vékony nőket, porhubon szerintem nem egyet találsz.

válasza:-_-
Legegyszerűbb, ha lefogysz egy kicsit. Az ingyen van, nem fáj, nem káros, nem drasztikus.
De ha nincs rajtad túlsúly, akkor ne fogyizz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!