Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Síkosítónak jó intim lemosó?

Síkosítónak jó intim lemosó?

Figyelt kérdés

dec. 2. 18:06
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem.
dec. 2. 18:07
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Ugyan olvasd már el, mi áll rajta. Kb biztosan az, hogy csak külsőleg használható
dec. 2. 18:19
 3/11 A kérdező kommentje:
Egyszer használtam, semmi baj nem volt.
dec. 2. 18:23
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
#3: ha nem érdekel a válasz, minek kérdezel?
dec. 2. 18:50
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Ennyi erővel használhatnál folyékonyszappant, vagy sampont is. (Irónia, ne próbáld ki, mert csíp)

Az intimmosakodó: MOSAKODÓ. Annyi az előnye a más szerekkel szemben, hogy megfelelő a ph-ja, és elviekben nem irritál.

Ne használd mint síkosítót, mert nem belsődleges a használata. Már pedig, ha annak használod, akkor a (hüvely)nyálkahártyára bekerülhet, és az nem jó, nem odavaló.

Még akár fertőződést is okozhat, mert kinyírja a hüvely hasznos bacijait (pl. tejsav baktérium), amik a belső nyálkahártyát védik.

Akár gombás is lehetsz, mert azok a bacik is mindig ott vannak, és csak arra várnak, hogy valami felboruljon a védekező képességben, és elszaporodhassanak.

(#1-es voltam)

dec. 2. 19:05
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem is síkosít annyira. Legalábbis amit én használok.
dec. 2. 19:07
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Egy pajzán Boccaccio novellában vajat használtak erre a célra. Ha nagy lenne a szükség :)
dec. 2. 19:39
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Tök jól haboztál. Kb. mint egy mosógép. Na akkor szerinted jó sikosításra? A válasz nem jó. Nem habozni, csúszni kell. Arra ne használd a nunusmosót ha teheted. Nem arra van.
dec. 2. 20:11
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Legközelebb lóbalzsam lesz? Majd írd meg, hogy milyen volt!
dec. 2. 21:57
 10/11 kloha válasza:

9-es!

Jó a lóbalzsam, mondjuk nem sikosítónak! :D

Egy masszírozással kezdődő szexnél, ahol szükség van a lóbalzsamra, ha a nem figyelsz, beficcen a cucc és lesz jajgatás! :D

Ilyenkor bevágod a lompost, hogy te is érezd a csít! :D :D :D

dec. 4. 20:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!