165 cm/67-68 kg vagyok jelenleg, amit én mérsékelten soknak érzek. Ebből valamennyi izom szerintem, mert néhány éve tetőtérben lakom és érzem, hogy edzettebb lettem láb és fenék téren. Hány kiló fogyást célozzak meg szerintetek?
Figyelt kérdés
Nem tudom eldönteni mi lenne reális/egészséges.dec. 12. 12:02
1/10 A kérdező kommentje:
Rosszul írtam ki a kérdést: Nem 67-68 hanem, 57-58 kg.
dec. 12. 12:03
2/10 anonim 

válasza:

válasza:Max 5 - de összességében - csak a számokra alapozva - most sem vagy vészes kategóriában
3/10 anonim 

válasza:

válasza:165 cm és 58 kg teljesen normális testsúly egy nőnek.
4/10 anonim 

válasza:

válasza:A forma lényegesebb mint a kilók.
Arányaid alapján nincs szükség nálad fogyásra.
5/10 anonim 

válasza:

válasza:Te most dicsekedni jöttél? Hogy 165 cm hez 58 kiló vagy?
Vagy mi a célod?
Ha meg nem tudod, hogy normális a súlyod akkor kezeltesd az agyad mert azzal van a baj.
6/10 Ypszilon1980 

válasza:

válasza:Ez teljesen normális. Nem tudom mi a fenéért agonizál valaki azon, hogy jaj most az ideális ennyi vagy annyi, és akkor most 2-5 kilóval több, vagy kevesebb?
8/10 Enola8 

válasza:

válasza:Marha jó, hogy azt, aki szerint 165/57 nőnek nem kell fogynia - mert rhadtul nem kell egy dekát sem -, azt lehúzzák a fszba. Aztán csodálkoznak, hogy ennyi az étkezési zavaros meg kórosan sovány nő. 🙄
9/10 anonim 

válasza:

válasza:tényleg nem kell neki, a pontozás elég érdekes...
10/10 anonim 

válasza:

válasza:Egy kicsit fogyj szerintem. 169 vagyok 58 kiloval és rajtam is meglátszik. 4-5 kilót fogyhatsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!