Hüvelygombára tudtok olcsóbb készítményt, mint a canesten kombi?
Figyelt kérdés
Hüvelyen belüli és külső kezelésre is.
Illetve ha muszáj utána, akkor tejsavas készítményt is ajánljatok.
dec. 21. 11:32
1/9 anonim 

válasza:

válasza:Persze. Meleg sót a füledre.
Ne kísérletezz, mert kegyetlen következményei lehetnek, a kikezeletlen, elhúzódó fertőzésnek.
2/9 anonim 

válasza:

válasza:Annál olcsóbb? Házi praktikával nem kísérleteznék.
3/9 A kérdező kommentje:
Készítményt írtam, nem joghurtot..
dec. 21. 11:53
4/9 anonim 

válasza:

válasza:Én szkeptikusan álltam a kefírhez, de míg nem tudtam Canestent venni azt próbáltam, kicsit segített a viszketésen, de el nem mulasztotta. Szerintem nincs olcsóbb, max ha van a patikában sajátmárkás, nem tudom, itt Magyarországon van e olyasmi.
5/9 anonim 

válasza:

válasza:Elmész nődokihoz és kiiratsz fluconert. Az tabletta. Kulsoleg meg barmilyen gombaolo.
Amikor mar belul is van problema akkor mar hoaba kenegeted
6/9 anonim 

válasza:

válasza:Hát körül néztem most neten,de nem látok olcsóbbat,mondtam volna a betadin kúpot de az is olyan árban van sajnos mint a canesten. Esetleg amit a 4-es írt hátha van vmi gyógyszertári kikevert kúp vagy krém.
7/9 anonim 

válasza:

válasza:Ha nőgyógyász ir fel valami vényköteles cuccot, az biztosan olcsóbb. De miért szempont az ára? Olyan gyakran tér vissza a probléma?
8/9 anonim 

válasza:

válasza:Valószínűleg ha nőgyógyász felír valamit. Micovag talán kicsit olcsóbb a canestennél, elég jó, de hosszabban kell alkalmazni, mint a canestent.
9/9 A kérdező kommentje:
7:
Mostanában nem annyira akarok költekezni.
Végül vettem Canesten kombit.
6# - köszönöm, hogy utánanéztél.
dec. 22. 19:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!