Mitől lehet ez? Normális?
Ma pár órája görcsöl, fájdogál a hasam, inkább az alja. Volt egy kevés barnás folyásom reggel, ciklus 22.napja. Hajnali 3 körül óta a melleim alatti középső részen ilyen belső lüktetést éreztem, köldök felett, és erős puffadás. Máskor általában mindig pontos a menzeszem, most az akar megjönni korábban, vagy mi ez? Régebben volt SIBO-m, lehet ilyen jelegű inkább a dolog? Ja és tegnap-tegnapelőtt néha szúrkált jobb oldalt lent a szeméremdombom, de az nagyon kevés ideig, nen is tudom ide kapcsolódik-e. Köztes barnázásom sosem volt eddig.
34 N

válasza:

válasza:Nézzetek már utána egy nőgyógyászati könyvben, hogy a szúrkálás jelezhette a sárgatest működését azon az oldalon, ahonnan az ovuláció történt...
Ez az oldal komolyan. Agyatlanok lepontozós mániája #1 voltam.

válasza:Belefér, hogy néha korábban jön. Nekem is volt már 25 napos meg 32 napos ciklusom is.
Valamiért hamarabb volt ovuláció, ennyi az oka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!