Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Fluomizin hüvelykúp miatt...

Fluomizin hüvelykúp miatt lehet barnás folyásom?

Figyelt kérdés

Éves szűrés során állapította meg a nőgyógyász, hogy van valamilyen fertőzésem (bár én nem vettem észre és tünetem se volt, amit én érzékeltem), a Fluomizin hüvelykúpot írta fel.

3 darabot használtam el, ma pedig barnás folyást tapasztaltam és van egy enyhe diszkomfort érzésem a hüvelyemnél. Szerintem nem folytatom most, de most mi a sz*rt csináljak? :D

Mert tök jó, hogy eddig nem volt tünetem, most hogy elkezdtem használni, na most már van tünetem :D

jan. 10. 15:59
 1/2 anonim ***** válasza:
A kúpok nem szívódnak fel, csak a hatóanyag, a többi kijön. Ha nem fehér a kúp, akkor lehet barna, ami kijön. Ezt nem ismerem, de bele szokták írni a betegtájékoztatóba, hogy pl. megfoghatja a fehérneműt. Az is lehet, hogy kezd megjönni és a kezdődő vérzés a barna szín.
jan. 10. 17:26
 2/2 anonim ***** válasza:
Lehetséges tőle, én is olvastam hogy valaki tspasztalatként írta.
jan. 12. 11:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!