Hysteroscopia nőgyógyászatilag fájdalmas? Oka hogy többszöri vetélésem volt, van már egy gyerekem de ő is nehezen jött össze /maradt életben.
Figyelt kérdés
jan. 10. 21:15
1/10 anonim 

válasza:

válasza:A felépülés bizonyára nem kellemes, mint egyik műtétnél sem.
2/10 Enola8 

válasza:

válasza:Senki nem fogja kivenni a méhedet, főleg nem Mo-n.
Még egy elkötés is komoly szabályokhoz van kötve.
A méhkivétel pedig még ennél is ridigebb, mivel műtét. Hacsak nincsen rákos állapot, vagy folyamatos gyógyíthatalan gyulladás, nem végzik el.
3/10 A kérdező kommentje:
Ki írt olyat hogy ki veszik a méhemet?
Én azt kérdeztem hogy fájdalmas e a vizsgálat?
jan. 11. 12:34
4/10 Ypszilon1980 

válasza:

válasza:Attól függ, hogy csak méhüreg vizsgálat vagy terápia is lesz? Államiban szerintem sok helyen csak altatásban végeznek ilyet, páromnál ez nem is volt kérdés, így fájdalom nincs, utána lehet kisebb görcsölés kb. 1-2 órán keresztül. Amúgy szerintem érzésteleníteni nem nagyon tudnak ott.
5/10 anonim 

válasza:

válasza:Altatásban nincsen fájdalom.
Nekem sosem csináltak ilyet, csak méhnyakon keresztül adtak injekciót a méhbe, az fájt.
Barátnőmnek most volt petevezető átfúvás, azt mondta iszonyatos volt. Szóval ez alapján ha van lehetőséged, akkor kérd altatásban, ne kínlódj.
6/10 Ypszilon1980 

válasza:

válasza:De a petevezető átjárhatósági vizsgálat teljesen más, mint a hysteroscopia. Az átjárhatósági valóban fájdalmas, ahhoz nem adnak semmit, viszont rövid ideig tart. Azért egy hysteroscopia sokkal több idő és sokkal macerásabb mindenkinek, ha nincs altatásban, főleg ha tágítani is kell, ha meg pl. közben van valamilyen elváltozás eltávolítás is, akkor főleg csak altatás. Magánban azért jellemzőbb éberen a diagnosztikai, mert az eszköz is más én úgy tudom.
7/10 A kérdező kommentje:
Köszi szépen holnap elméletileg kiderül
jan. 12. 00:12
8/10 Ypszilon1980 

válasza:

válasza:Ha altatásban csinálják úgyis kellenek előtte ezirányú vizsgálatok, szóval azt tudni fogod. Hogy milyen lesz, az meg egyénfüggő is, meg ki hogy éli meg. Majd írj, kíváncsi vagyok nálad hogy zajlott.
9/10 A kérdező kommentje:
Február 11.én lesz altatásban a műtét. Ma csináltak 3D ultra hangot és kiderült Méhsövény van azt majd el sütik elméletileg utána nem lesz vetélésem
jan. 12. 19:52
10/10 Ypszilon1980 

válasza:

válasza:Na ez már jobban hangzik kicsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!