Tamponcserelénél munkahelyen ilyet hogy nem látni?
Sok nő van a részlegen, általában várni kell a mosdóra. Én tamponcserénél a tenyeremig véres vagyok, de sose láttam még véres kézzel kijönni senkit a wc-ből. Jó, persze megtörlik papírral, de attól még az nem jön le teljesen. Hogy nem olyan a kezük cserénél a lányoknál?
Nem értem. Nekem az egész kezem véres lesz.

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:További kérdések:
Az egyszerűbb pisilés egy nagyon nagy előny. Mire nőként letolom a nadrágot és leguggolok egy férfi már visszafelé húzza a cipzárt.
Sziasztok! Péntek délutánonként szoktam bevenni a fogamzásgátló tabletta első szemét. Viszont tegnap csak éjfél után sikerült az elsőt bevegyem. Ha a következő tablettát előbb veszem be, az jó? Vagy vegyem be inkább kb 12 órával később? És a következő pár tablettát...
2 millió nagyjából a keretünk rá. Nekem az a lényeg, hogy ebből meglegyen (max még 500 ezer) Orvosi indok papíron nincs. Így el lehet intézni?
Nem okozok kárt magamban akkor? (16L)
30 éves, kb héthònapja hagyta abba a szoptatást. Volt tejcsatorna elzáròdása szoptatás közben. Most szòlt hogy december òta néha érzi, hogy enyhén fáj és van egy csomò . Ez inkább a hònaljhoz van közel. Foglalok neki időpontot orvoshoz. Szerintetek ez ciszta lehet vagy valami komolyabb dolog?
sziasztok! szeretnék segítséget kérni tőletek! 21 éves vagyok és még szűz vagyok, de szeretnék elmenni nőgyógyászhoz. az a helyzet hogy nincs semmilyen különösebb panaszom, annyi maximum, hogy pár hete kicsit kellemetlen szagot éreztem ott lent, de már elmúlt, nem...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!