Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Tamponcserelénél munkahelyen...

Tamponcserelénél munkahelyen ilyet hogy nem látni?

Figyelt kérdés

Sok nő van a részlegen, általában várni kell a mosdóra. Én tamponcserénél a tenyeremig véres vagyok, de sose láttam még véres kézzel kijönni senkit a wc-ből. Jó, persze megtörlik papírral, de attól még az nem jön le teljesen. Hogy nem olyan a kezük cserénél a lányoknál?

Nem értem. Nekem az egész kezem véres lesz.

ápr. 11. 12:24
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
83%

1. Ügyesek

2. Kezet mosnak.

ápr. 11. 12:38
 2/33 A kérdező kommentje:
Wc-ben nincs kézmosó.
ápr. 11. 12:43
 3/33 anonim ***** válasza:
89%
Én me azt nem értem, hogy az egész kezed hogyan és mitől lesz véres. Nekem csak az az egy ujjam lesz olyan, amivel az új tampont feltolom. De még ez se törvényszerű, mert sokan már applikátorosat használnak.
ápr. 11. 12:53
 4/33 anonim ***** válasza:
86%
Cseréltem már párszor az elmùlt 18 évben tampont, nem lett még véres az egész kezem. Szerintem egy perverz troll vagy. Olyan wc-ről meg ki hallott ahol nincs kézmosò?
ápr. 11. 13:02
 5/33 anonim ***** válasza:
95%
#4 a legtöbb helyen nem bent a fülkében van kézmosási lehetőség, hanem a mosdó előterében
ápr. 11. 13:13
 6/33 anonim ***** válasza:
94%
Gyakrabban tessék cserélni, és akkor nem lesz minden véres. A tamponnak pont az a lényege, hogy ne legyen.
ápr. 11. 13:23
 7/33 Metionin ***** válasza:
86%
Nekem is fura, hogy hogy lesz az egész kezed véres. A p1nád körül ahogy írod, nem kellene mindennek véresnek lennie, hiszen azért használ az ember tampont betét helyett, hogy ez ne történjen meg. Kihúzod a régit, pisilsz, megtörlöd, előveszed az újat és bedugod. Max az az ujjad lesz véres, amivel bedugtad, azt meg megtörlöd papírban mielőtt kimész kezet mosni.
ápr. 11. 13:40
 8/33 A kérdező kommentje:
Nekem sok van. Minit használok szűz vagyok. A betét is tiszta vér mini mellett.
ápr. 11. 13:43
 9/33 anonim ***** válasza:
84%
Mini mellett sem kellene tiszta vérnek lenned. Ha a normál még nem kényelmes, akkor a mini tökéletesen kell, hogy illeszkedjen. Cseréld gyakrabban, ennyi a megoldás.
ápr. 11. 13:47
 10/33 A kérdező kommentje:
2 órát bír ki. Akkor már a betetet is cserélni kell. Utána 3 órát, majd kibír 4 órát is.
ápr. 11. 13:49
1 2 3 4

További kérdések:

Ti éreztetek már pénisz irigységet valaha?

Az egyszerűbb pisilés egy nagyon nagy előny. Mire nőként letolom a nadrágot és leguggolok egy férfi már visszafelé húzza a cipzárt.

Hogyan változtassam meg az időpontot ?

Sziasztok! Péntek délutánonként szoktam bevenni a fogamzásgátló tabletta első szemét. Viszont tegnap csak éjfél után sikerült az elsőt bevegyem. Ha a következő tablettát előbb veszem be, az jó? Vagy vegyem be inkább kb 12 órával később? És a következő pár tablettát...

Akinek volt programcsászára, tapasztalatok?

2 millió nagyjából a keretünk rá. Nekem az a lényeg, hogy ebből meglegyen (max még 500 ezer) Orvosi indok papíron nincs. Így el lehet intézni?

Ha szűz vagyok, használhatok tampont?

Nem okozok kárt magamban akkor? (16L)

Feleségem most mondta, hogy a jobb mell részénél fáj és tappinthatò valami csomò?

30 éves, kb héthònapja hagyta abba a szoptatást. Volt tejcsatorna elzáròdása szoptatás közben. Most szòlt hogy december òta néha érzi, hogy enyhén fáj és van egy csomò . Ez inkább a hònaljhoz van közel. Foglalok neki időpontot orvoshoz. Szerintetek ez ciszta lehet vagy valami komolyabb dolog?

Nőgyógyászati vizsgálat ha még szűz vagyok?

sziasztok! szeretnék segítséget kérni tőletek! 21 éves vagyok és még szűz vagyok, de szeretnék elmenni nőgyógyászhoz. az a helyzet hogy nincs semmilyen különösebb panaszom, annyi maximum, hogy pár hete kicsit kellemetlen szagot éreztem ott lent, de már elmúlt, nem...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!