Tamponcserelénél munkahelyen ilyet hogy nem látni?
Sok nő van a részlegen, általában várni kell a mosdóra. Én tamponcserénél a tenyeremig véres vagyok, de sose láttam még véres kézzel kijönni senkit a wc-ből. Jó, persze megtörlik papírral, de attól még az nem jön le teljesen. Hogy nem olyan a kezük cserénél a lányoknál?
Nem értem. Nekem az egész kezem véres lesz.

válasza:Először azt írtad két órát bírnak ki az egészségügy eszközeid, azért írtam, hogy óránként menj. Most meg már egy óra alatt ázol át... Oké, legyen, akkor menj fél óránként mosdóba. Még mindig az a javaslatom, hogy törődj magaddal.
Persze, csökkenthetjük még az időintervallumot, de egy ponton túl már inkább pereld be tampon márkát, amit használsz.

válasza:

válasza:Szép. Még az van leoltva meg leugatva, aki véghez tudja vinni ezt egyszerű manővert. Még sosem tapasztaltam olyat, hogy véres legyen a kezem. Már kihúzáskor papírral fogom meg, belecsavarom. Mitől lenne véres?
Kérdező inkább tűnik férfinek.

válasza:

válasza:"Félig átázott tampont nem szedek ki magamból, annyira azért nem olcsó, hogy kidobálgassam. Addig használom, ameddig bírja. Tudod, ez a rendeltetéssszerű alkalmazása.;)"
Ez mindent elmond rólad. Igénytelen vagy és még büszke is rá. Ezért nem segít rajtad egyik válaszom sem. Legalább egyértelművé tetted, hogy minden jószándék ellenére is reménytelen vagy. Senki sem fog tudni neked olyan megoldást javasolni, amit el tudsz fogadni. Ha te nem törődsz a higiéniáddal, mi hogy segítsünk? Elmondásod szerint csak fél nap az, amikor többször kéne kidobnod a tampont, hogy megelőzd a problémádat. Nem hiszem, hogy ez a költség vágna téged földhöz, de ha ennyit sajnálsz magadtól, akkor ne csodálkozz, hogy véres kézzel jössz ki a mosdóból.
Elég sokan írtak itt neked. Láthatod, hogy rajtad kívül senkinek sem azt jelenti a rendeltetés szerű használat, hogy addig van bent a tampon, amíg totál véres nem lesz a nemiszerved. De biztos mi vagyunk a furák, amiért nem értjük milyen választ vársz.
(Agyam eldobom, hogy ilyen nők dolgoznak magyar munkahelyeken, mint te. Remélem nem kell egy mosdót használnom veled soha. Az ilyenek után marad véres a fél WC...)

válasza:Kérdező! Csak elmesélem, hogy amíg menstruáltam, a super plus tampont kellett használnom, napokig!!,tehát nem fél napig.
Plusz mellé a tisztasági betétet.
Soha, egyetlen alkalommal sem lett véres a kezem/tenyerem.
Az, hogy te nem vagy hajlandó egyetlen választ sem elfogadni, csak téged minősít, bocsánat.
Úgy gondolom, kaptál bőven normális válaszokat, csak mindegyiket lehurrogtad. Ezt is nyugodtan támadd be, kérlek! 😄
Szép napot! 😊

válasza:További kérdések:
Sziasztok! Az utóbbi időben történt egy olyan dolgod, hogy minden menstruációm előtt, nagyjából egy héttel ilyen fehéres, túrószerű folyásom volt. Elmentem orvoshoz, azt mondta gomba. Beszedtem a felírt gyógyszert 1 hónapig rendben voltam. Majd 1 hónappal később újra...
Kilenc nap telt el az utolsó vérzésem utolsó napja óta, és vérzek.
1-2 havonta par napot nem tudok iskolaba menni, mert anynira szúr és görcsöl az alhasam, az oldalam, fáj a derekam, hányingerem van, vegbeelm is faj, van amikor felkelni is nehez, rossz a közérzetem. Nem mindig menstruációhoz köthető , ovulacio korul gyakoribb. A...
28 éves vagyok, kis melleim vannak, magamnak át szoktam tapogatni őket havonta, eddig nem vettem észre elváltozást. A problémám az, hogy eddig még egy nőgyógyász sem tapogatta át őket az éves szűrés során, nem tudom miért nem, volt akit meg is kértem rá, de így sem...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!