Tamponcserelénél munkahelyen ilyet hogy nem látni?
Sok nő van a részlegen, általában várni kell a mosdóra. Én tamponcserénél a tenyeremig véres vagyok, de sose láttam még véres kézzel kijönni senkit a wc-ből. Jó, persze megtörlik papírral, de attól még az nem jön le teljesen. Hogy nem olyan a kezük cserénél a lányoknál?
Nem értem. Nekem az egész kezem véres lesz.

válasza:Applikátoros tampon + nedves törlőkendő.
Szívesen!

válasza:Jaj, ne ez már megint a pnás menzeszes kérdező. Egyszer már írt ki ide kérdést ugyanebben a primitív stílusban.
Amúgy krédező, nem nem leszek tenyérig véres - látszik, hogy életedben nem cseréltél tampont, különben nem írnál ilyen fxságot.

válasza:Szüzen is normál tampont használtam, ha kellett( az időhossz miatt)
(2. Oldalig jutottam a válaszokkal)
Sosem lettem véres
Jelenleg perimenopauzában a szuper tampon is 1,5h -t bír
Wc papírral fogom meg a szálat mindig.
Csak 1 ujjam lesz véres
Közwc-be viszek be nedves popsitörlőt magammal.
További kérdések:
aktus után 9-10 nappal nagyobb, feszülő mell egy tünet lehet, vagy túl korai?
Sziaaztok, IVF stimulacio utani elsö verzes utani 13. ciklusnapon vagyok. Sajnos friss transzfer nem volt lehetseges enyhe tulstimulacio miatt, igy nativ FET-re keszültünk, tegnap voltam a kontrollon ahol a mehnyalkahartya 6mm körül volt, es csak egy 11mm-es tüszöt...
Sziasztok! Véleményt/tapasztalatot szeretnék kérni 😊Ez a második tesztelős hónapom ( az elsőben sajnos lemaradtam a csúcsról).szerintetek a képen látható tesztem biztos pozitív? (Premom 0.96-ot írt)A következő tesztem kb 3 órával utána látványosan vissza esett sokkal...
Amióta az eszemet tudom, a menstruációm ideje alatt puffadok, sok bélgáz termelődik, s a székletem néha véres. De nagyjából csak ennyi tünetem van menzesz alatt, nincsenek erős görcseim, s gyakorlatilag észre sem veszem, ha megjön. A vérzés sem különösen erős, max az...
Ma voltam előszőr egy Dr.nőnél azt mondta a kolkéganőm hogy cuki aranyos és kedves(a magánrendelésen persze) hát velem bunkó volt ,nem igazán válaszolt dolgokra. Nem mondta mi tcsinál csak csinálta. Legszivesebben nem fizettem vokna de nem vagyok ilyen ember...
És csak friss tapasztalatok érdekelnek, légyszi olyan ne írjon, hogy 15 éve jó volt valaki. Olyat én is tudok, hogy régebben fiatalabban jó volt, aztán meg már fejébe szállt a...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!