Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Premens kapszula okozhat...

Premens kapszula okozhat rendellenes vérzést?

Figyelt kérdés
Hat napja szedem a premens kapszulát, orvos ajánlotta, mert 48 éves vagyok és kezdett felborulni a vérzésem. Most egy kicsi véres nyálka jött belőlem, pedig a ciklusom szerint nem kellene. Ezt okozhatja a premens?

ápr. 21. 08:45
 1/7 anonim ***** válasza:
50%

simán.

barátcserjét tartalmaz. Nekem hazavágta a szabályos ciklusomat (babatervezés miatt ajánlották nekem)

ápr. 21. 08:49
 2/7 A kérdező kommentje:
Ez nem hangzik jól. És mi lett abbahagytad a szedését vagy idővel beállt a ciklusod mellette?
ápr. 21. 08:54
 3/7 anonim ***** válasza:
69%
abbahagytam. kellett 4 hónap, mire visszaállt.
ápr. 21. 09:00
 4/7 anonim ***** válasza:
50%
Nekem pont arra adták hogy rendezze a ciklusomat. Igazából semmit nem segített, de nem is ártott. Csak gondoltam elmondom hogy van aki erre javasolja, bár az a nő nem volt a legélesebb kés a fiókban, pedig magánban volt.
ápr. 21. 10:53
 5/7 anonim ***** válasza:
49%

De miért kellene hormont szedned, amikor 48-50 évesen már simán befigyel a menopauza? Teljesen természetes hogy kezd megborulni a ciklusod, amikor a női hormonok termelése lassan leáll.

Vagy a dokinak ez ismeretlen dolog?

ápr. 21. 11:03
 6/7 A kérdező kommentje:
Utolsó: eléggé meglepett a látatlanban okoskodás. Talán meglepő, de a felboruló homromháztartás nem csak annyival jár, hogy ki-ki marad a menstruáció, hanem pl hiperplázia (ami miat aztán küret kell, hogy kizárják a rosszindulatú elváltozásokat), kéthetente mestruáció, a megborult ösztrogén miatt kialakulhat mindenféle elváltozás (pl a méhtestráknak sok esetben ez az oka, hogy csak a legrosszabbat említsem). De ha ezeken túllépünk, és szerinted jó poén kéthetente mestruálni, akkor kérlek, kerüld el az orvosomat.
ápr. 21. 12:05
 7/7 A kérdező kommentje:
első kettőnek köszönöm a választ, ment a zöld pipa.
ápr. 21. 12:06

Kapcsolódó kérdések:

Tudnátok valami kapszulát vagy valamit ajánlani ami segít?

33 éves nő vagyok de mostanában borzasztóan megviselnek a menszesz előtti napok. Falásrohamok jönnek rám, édességet ennék, fáj a fejem,a legkisebb dolgon is elsírom magam (a munkahelyen sem tudom visszafogni a sírást). Nem alszom jól felkelek hajnalban aztán meg...

Ha ti felvagytok fázva, hány db-ot szoktatok bevenni egy nap a tőzegáfonya kapszulából? Azt olvastam ilyenkor többet szoktak

A story az,hogy 1-2 napja megint észleltem ezt a kicsit csíp a pisilés végén érzést ezért vettem egy tőzegáfonya kapszulat,most próbálok rengeteget inni stb remélem elmúlik. Voltam már felfázva de sosem volt véres a vizeletem.Most is enyhén vagyok ezért már nem...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!