Mi bajom lehet ? 9 napja megvan a mensim? Több lent
Az lenne a kérdésem hogy mitől lehet ez ? Nőgyógyászhoz csütörtökre van idő pontom ,de addig is hátha itt valaki tud segíteni .
Április 17.én jött meg a menzeszem mai napig meg van a mellem is fàj , a bimbók mögött kicsit megvan duzzadva és csomókat érzek mindkettő mellemben.
Április elsején volt egyszer szexuális együttlétem párommal azóta nem ,és akkor is védekeztünk végig óvszerrel! emellett viszont én semmilyen gyógyszert nem szedek. 4 tesztet csináltam idáig egyet aktus után 13 nappal délután , egyet 14.-reggel ,utánna 16 délután és 20 án este az utolsót ! 25ös tesztekkel 3 Gabriel es egy x epil (mind a négy erős negativ lett )
Azért írok aktust mert ovut nem tudok, és menzeszem is eléggé rendszertelen !
Viszont azt is tudni kell hogy aktus utáni naptól kezdve pecsételésem volt kb egész hónapban ,(hol rózsaszínes volt a WC papír hol élénkebb piros ,és mellé folyás is ) addig míg meg nem jött a menzesz! És mos el is elhúzódik ! ma 9.ik napon vagyok ,viszont úgy látszott reggel el múlóban van mert sötét barna volt a színe és híg ,azután pár óráig csak világos barna pecsételés viszont délutánra megint élénk piros de nem sok!
Mi lehet ez ?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:lehet hogy nem volt ovulációd és emiatt instabil a méhnyálkahártya és elhúzódik a leválása, esetleg ciszta, PCOS, más hormonális vagy testi elváltozás, de stressz vagy intenzív megterhelés is okozhatja
de ennyiből nagyon nehéz következtetni, bármi lehet, ez így csak riogatás lenne
jól csináltad foglaltál időpontot és az orvos majd tud neked biztosabbat mondani
Kedves kettes!
30 éves lettem március végén !
Köszönöm a válaszokat !
Kapcsolódó kérdések:
Késett a menstruációm 7 napot amikor is megjött az első 2 napon nagyon véreztem fájt a hasam . Van amikor ilyen nagy mennyiségű mensim van de van amikor csak 3 napig tart ..viszont menstruációm előtt 2 -3 héttel voltam egy fiúval és már alapból megijedtem amikor 7...
Szoktak elég durva hangulatingadozásaim lenni, de most este tényleg nagyon durva a helyzet. :D
Félek hogy átázok nem egyedul megyek
petefészek,ciszta,műtét
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!