Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mi bajom lehet ? 9 napja...

Mi bajom lehet ? 9 napja megvan a mensim? Több lent

Figyelt kérdés

Az lenne a kérdésem hogy mitől lehet ez ? Nőgyógyászhoz csütörtökre van idő pontom ,de addig is hátha itt valaki tud segíteni .

Április 17.én jött meg a menzeszem mai napig meg van a mellem is fàj , a bimbók mögött kicsit megvan duzzadva és csomókat érzek mindkettő mellemben.

Április elsején volt egyszer szexuális együttlétem párommal azóta nem ,és akkor is védekeztünk végig óvszerrel! emellett viszont én semmilyen gyógyszert nem szedek. 4 tesztet csináltam idáig egyet aktus után 13 nappal délután , egyet 14.-reggel ,utánna 16 délután és 20 án este az utolsót ! 25ös tesztekkel 3 Gabriel es egy x epil (mind a négy erős negativ lett )

Azért írok aktust mert ovut nem tudok, és menzeszem is eléggé rendszertelen !

Viszont azt is tudni kell hogy aktus utáni naptól kezdve pecsételésem volt kb egész hónapban ,(hol rózsaszínes volt a WC papír hol élénkebb piros ,és mellé folyás is ) addig míg meg nem jött a menzesz! És mos el is elhúzódik ! ma 9.ik napon vagyok ,viszont úgy látszott reggel el múlóban van mert sötét barna volt a színe és híg ,azután pár óráig csak világos barna pecsételés viszont délutánra megint élénk piros de nem sok!

Mi lehet ez ?

ápr. 25. 16:21
 1/5 anonim ***** válasza:
25%
Semmi probléma, amíg nagyritkán fordul elő. Egyszer-egyszer normális. Akkor van baj, hogyha minden hónapban 9-10-11 napos a menzeszed.
ápr. 26. 11:51
 2/5 anonim ***** válasza:
25%
Hány éves vagy? Mert ezek a tünetek (fájó mell, elhúzódó menstruáció) simán lehet a perimenaopauza is? (Vagy bármilyen helyzet, amikor felborul a hormonháztartásod.) A lényeg az, hogy van időpontod orvoshoz, ott ki fog derülni, mi a gond.
ápr. 26. 18:28
 3/5 anonim ***** válasza:
25%
A második mondta kijelentő akart lenni, nem kérdés, véletlenül írtam kérdőjelet. A második voltam.
ápr. 26. 18:29
 4/5 anonim ***** válasza:

lehet hogy nem volt ovulációd és emiatt instabil a méhnyálkahártya és elhúzódik a leválása, esetleg ciszta, PCOS, más hormonális vagy testi elváltozás, de stressz vagy intenzív megterhelés is okozhatja

de ennyiből nagyon nehéz következtetni, bármi lehet, ez így csak riogatás lenne

jól csináltad foglaltál időpontot és az orvos majd tud neked biztosabbat mondani

ápr. 27. 12:34
 5/5 A kérdező kommentje:

Kedves kettes!

30 éves lettem március végén !

Köszönöm a válaszokat !

ápr. 27. 13:37

Kapcsolódó kérdések:

Lehetek terhes ha megvan a mensim ?

Késett a menstruációm 7 napot amikor is megjött az első 2 napon nagyon véreztem fájt a hasam . Van amikor ilyen nagy mennyiségű mensim van de van amikor csak 3 napig tart ..viszont menstruációm előtt 2 -3 héttel voltam egy fiúval és már alapból megijedtem amikor 7...

Az normális, hogy amikor megvan a mensim, egyszer hangosan nevetek, 5 perc múlva pedig egy teljesen átlagos videón is zokogok?

Szoktak elég durva hangulatingadozásaim lenni, de most este tényleg nagyon durva a helyzet. :D

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!