Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Tavaly nyár óta van Mirena...

Tavaly nyár óta van Mirena spirálom, volt januárban is még menstruációm. Azóta 1-1 napos vérezgetések voltak. Az normális? Meddig szokott lenni vérzés Mirena felhelyezése után? Most pl pár napja 1 nap volt vérzés, másnap nem, utána csak fél napig.

Figyelt kérdés
Ma pl. nem volt. Normális így? Nem olyan jó hogy nem tudni mikor lesz..jó lenne ha teljesen elmúlna végre... Nemsokára fogok menni az éves rák szűrésre meg hogy megnézze a spirál de gondoltam előtte itt megkérdezem.
ápr. 28. 14:36
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

normális, főleg az első évben a spirálok okozhatnak rendszertelen vérzést, pecsételést

van akinek 1-2 év után nincs vérzése, van akinél marad a pecsételés

ápr. 28. 15:42
 2/5 anonim ***** válasza:
51%

A spirál nem szünteti meg a vérzést. Van ugyan iylen mellekhatasa, de nem mindenkinél jelemtkezik.

Az 1 napos verezgetes nem érthető teljesen mit jelent. Egyik nap vérzés, másnap nem, aztán megint vérzés, másnap nem, vagy megjon a menstruációd havonta, ami egy napig tart? Az első nem normális, q második igen

ápr. 28. 15:43
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekem is volt menstruációm Mire a mellett. Épp csak egy kevés egy-két napig. 6 évig volt fenn, azalatt mindig volt. Mi az, hogy nem tudni mikor lesz? Normál menstruációs ciklus szerint jött, esetemben 24 naponta. De mivel a legegyszerűbb tisztasági betét is felfogja, annyira kevés, így nem zavart semmiben.
ápr. 29. 13:54
 4/5 anonim ***** válasza:

*Jav. Mirena mellett

Átírta a telefon

ápr. 29. 13:56
 5/5 anonim ***** válasza:

Sajnos ezeknek az eszközöknek ismert jellegzetessége, hogy rendszertelen vérezgetést okoznak. Vannak olyan hölgyek, akiknél megszűnik teljesen a vérzés, másoknál pedig mindvégig megmarad a kiszámíthatatlan, rendszertelen vérezgetés.

Valakinek ez belefér a nagyon magas fogamzásgátló hatékonyságért cserébe, de sokakat ez annyira zavar, hogy abba is hagyják az ilyen eszköznek az alkalmazását. (Statisztikák szerint méhen belüli eszköz abbahagyásának egyik leggyakoribb oka a rendszertelen vérzés...)

máj. 4. 11:14

További kérdések:

Ti éreztetek már pénisz irigységet valaha?

Az egyszerűbb pisilés egy nagyon nagy előny. Mire nőként letolom a nadrágot és leguggolok egy férfi már visszafelé húzza a cipzárt.

Hogyan változtassam meg az időpontot ?

Sziasztok! Péntek délutánonként szoktam bevenni a fogamzásgátló tabletta első szemét. Viszont tegnap csak éjfél után sikerült az elsőt bevegyem. Ha a következő tablettát előbb veszem be, az jó? Vagy vegyem be inkább kb 12 órával később? És a következő pár tablettát...

Akinek volt programcsászára, tapasztalatok?

2 millió nagyjából a keretünk rá. Nekem az a lényeg, hogy ebből meglegyen (max még 500 ezer) Orvosi indok papíron nincs. Így el lehet intézni?

Ha szűz vagyok, használhatok tampont?

Nem okozok kárt magamban akkor? (16L)

Feleségem most mondta, hogy a jobb mell részénél fáj és tappinthatò valami csomò?

30 éves, kb héthònapja hagyta abba a szoptatást. Volt tejcsatorna elzáròdása szoptatás közben. Most szòlt hogy december òta néha érzi, hogy enyhén fáj és van egy csomò . Ez inkább a hònaljhoz van közel. Foglalok neki időpontot orvoshoz. Szerintetek ez ciszta lehet vagy valami komolyabb dolog?

Nőgyógyászati vizsgálat ha még szűz vagyok?

sziasztok! szeretnék segítséget kérni tőletek! 21 éves vagyok és még szűz vagyok, de szeretnék elmenni nőgyógyászhoz. az a helyzet hogy nincs semmilyen különösebb panaszom, annyi maximum, hogy pár hete kicsit kellemetlen szagot éreztem ott lent, de már elmúlt, nem...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!