Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Létezik kakiszag fóbia, hogy...

Létezik kakiszag fóbia, hogy ne legyek büdös kakilás után?

Figyelt kérdés
Korábban nem de mostanában kezdtem jobban oda figyelni, hogy ne legyek büdös főleg nem kakilás után mivel egy ideje nehézkesen kakilok. Van amikor normálisan jön ki szag és folt nélkül, máskor meg küzdök, hogy kitoljam és ekkor szokott lenni, hogy a bőrre kenődik és hiába törlöm még érzem magamon. Elkezdtem nedves törlőkendővel törölni kaki után, az egy fokkal segített de még mindig pánikolok, hogy nehogy mások érezzék a szagot. Ilyenkor van, hogy 2x törlöm nedvessel és előtte még fürdök is ha annyira gázos volt a kaki. Ezek után mennyire illan el a kaki szag ha mondjuk azonnal kell indulnom valahova, buszon pl. Egyszerűen már kezdem azt érezni, hogy ez egy ilyen fóbia, ami nem is létezik mint amikor azon paráztam, hogy büdös vagyok e de mióta ügyelek a higiéniára jobban (indulás előtt zuhany és dezodor) azóta sose volt gondom, hogy megszólnak miatta így ez mára már elillant (nem szagolom a hónaljamat és nem parázok már miatta) de lehet most átalakult kakiszag fóbiává? Létezik ilyesmi? Úgy érzem egyedül vagyok ezzel...Mikor buszon vagyok, akkor folyton szagolnom kell magam, nehogy büdös legyek pedig nem volt rá ok pl.puki...néha már úgy szagolom magam (persze úgy hogy ne vegyék észre nagyon), hogy nehezne kapok levegőt, akkor leállok kicsit. Hogy vethetnék ennek véget? Nő vagyok egyébként.

máj. 6. 20:32
 1/8 A kérdező kommentje:
Kifelejtettem: ma egyből kellett indulnom kaki után és hiába tettem meg mindent, hogy tiszta legyek (nem éreztem szagot) úgy éreztem, hogy mások bámulnak engem és emiatt at hittem, hogy bűzlök pedig lehet tökre más miatt figyeltek engem. Még a kakiszaggal se volt gondom soha de random kezdődött ez a félelem is pedg nem volt kiváltó ok.
máj. 6. 20:38
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Hacsak nem szarod össze magad annyira, hogy konkrétan a lábadon folyik lefele és facsarni lehet a bugyidból, akkor ne aggódj, azt hogy wc papír + 2 nedves törlőkendő után még 2%-ban koszos maradt a segglyukad, senki nem fogja kiszagolni. Teljesen természetes, hogy vannak olyan körülmények amikor nem tudod 100%-osan tisztába tenni magad (vagy időhiány vagy lokáció miatt), de ez nem azt jelenti, hogy szarszagod van.

A bidé az egyetlen, amivel tényleg azt mondom hogy tökéletes munkát lehet végezni - nem véletlenül találták ki. Sokszor a zuhany sem biztos megoldás, mert a vízsugár nem koncentrált (hacsak nem tudod átállítani a zuhanyrózsát) és ebből adódóan a megfelelő helyen a nyomás sem elég nagy. Úgyhogy ha tényleg ilyen fóbiád van - ami még egyszer mondom, teljesen irracionális - akkor szerintem karácsonyra lepd meg magad egy bidével.

máj. 6. 20:47
 3/8 A kérdező kommentje:
Megnyugtattál, köszi. Szerencsére nem olyan, hogy folyik már hanem bogyós max kicsit laza széklet néha. Persze mindig probalom időkeretbe szoritani, ogy legyen ideje "kiszellőzni" de sjanos néha nem sikerül és ekkor már pániklok, hogy elkések és emiiatt is nehezebben kakilok. Rendes fosás útközben még nem történt (lekopogom), csak itthon 1x mikor beteg voltam. de at nyilván megérzi az ember. Bidét nem tudom, hogy tudnánk felszerlni, de jó ötletnek tűnik. Jelenleg szerintem nincs rá pénz de megfontolom.
máj. 6. 20:56
 4/8 anonim ***** válasza:
Legalább te tiszta vagy, nem úgy mint mások.
máj. 6. 21:12
 5/8 anonim ***** válasza:

Rost+víz

Bidézuhany

máj. 6. 22:25
 6/8 anonim ***** válasza:
Nem lehet érezni , ha normál székleted van, és elintézed pár perc alatt.
máj. 7. 06:43
 7/8 anonim ***** válasza:
Itt vagy még kérdező?
máj. 8. 22:44
 8/8 anonim ***** válasza:

Heló!

Nedves törlőkendő csodákra képes.

De én leszoktam zuhanyozni wc után.

máj. 12. 06:04

Kapcsolódó kérdések:

Aki járt úgy, hogy hosszabb ideig maradt bennt a tamponja és büdös folyàst okozott lett bármi gondja belőle?

Itt most arra gondolok hogy fertőzés maximum de rákos megbetegedést nem okoz/hat? Kíméljenek az ócsàrlok..

Miért ilyen büdösek egyes emberek? Nem zavarja őket?

Mostanság hogy tavaly kiköltöztünk vidékre, sajnos busszal kell járjak mert bejárós vagyok vidékről suliba és reggel a buszon sokszor tömeg van. Nem szeretek busszal járni, de muszáj. Rohadt büdös van sokszor. Jönnek öregasszonyok, öregemberek, és rohad a foguk, büdös...

Van e káros hatása ???

Van e káros hatása a szódabikarbónának? Én egy éve eszem kicsi vagy nagy adagban ( kávéskanálnyit) . Kezdek nem büdös lenni ,mert leköti a sót, ha nincs só nincs savas közeg , így nem lehetek büdös. Lúgosít. Kellemes közérzet.

Lehet büdös hüvelygombától a menstruációs vér?

Pont mire mehettem volna dokihoz, addigra jött meg a vérzés. Viszont amikor betétet cserélek,érzem,hogy büdös a cucc. Ez attól van?

Mit lehet tenni büdös lábak esetén, amik tisztálkodás ellenére sem javulnak?

Már hónapok óta sajnos nagyon büdösödik a lábam. Eleinte a cipőre gyanakodtam, de már cserélgettem és így is mindig elviselhetetlen lábszaga lett. Már nem merem menni ismerősökhöz, mert ha le kell venni a cipőm, félek, hogy megérzik és azt hiszik igénytelen vagyok....

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!