Létezik kakiszag fóbia, hogy ne legyek büdös kakilás után?

válasza:Hacsak nem szarod össze magad annyira, hogy konkrétan a lábadon folyik lefele és facsarni lehet a bugyidból, akkor ne aggódj, azt hogy wc papír + 2 nedves törlőkendő után még 2%-ban koszos maradt a segglyukad, senki nem fogja kiszagolni. Teljesen természetes, hogy vannak olyan körülmények amikor nem tudod 100%-osan tisztába tenni magad (vagy időhiány vagy lokáció miatt), de ez nem azt jelenti, hogy szarszagod van.
A bidé az egyetlen, amivel tényleg azt mondom hogy tökéletes munkát lehet végezni - nem véletlenül találták ki. Sokszor a zuhany sem biztos megoldás, mert a vízsugár nem koncentrált (hacsak nem tudod átállítani a zuhanyrózsát) és ebből adódóan a megfelelő helyen a nyomás sem elég nagy. Úgyhogy ha tényleg ilyen fóbiád van - ami még egyszer mondom, teljesen irracionális - akkor szerintem karácsonyra lepd meg magad egy bidével.

válasza:

válasza:

válasza:Heló!
Nedves törlőkendő csodákra képes.
De én leszoktam zuhanyozni wc után.
Kapcsolódó kérdések:
Itt most arra gondolok hogy fertőzés maximum de rákos megbetegedést nem okoz/hat? Kíméljenek az ócsàrlok..
Mostanság hogy tavaly kiköltöztünk vidékre, sajnos busszal kell járjak mert bejárós vagyok vidékről suliba és reggel a buszon sokszor tömeg van. Nem szeretek busszal járni, de muszáj. Rohadt büdös van sokszor. Jönnek öregasszonyok, öregemberek, és rohad a foguk, büdös...
Nekem ez férfiként fura mert én nekem ilyen gondom nincs szerencsére
Van e káros hatása a szódabikarbónának? Én egy éve eszem kicsi vagy nagy adagban ( kávéskanálnyit) . Kezdek nem büdös lenni ,mert leköti a sót, ha nincs só nincs savas közeg , így nem lehetek büdös. Lúgosít. Kellemes közérzet.
Pont mire mehettem volna dokihoz, addigra jött meg a vérzés. Viszont amikor betétet cserélek,érzem,hogy büdös a cucc. Ez attól van?
Már hónapok óta sajnos nagyon büdösödik a lábam. Eleinte a cipőre gyanakodtam, de már cserélgettem és így is mindig elviselhetetlen lábszaga lett. Már nem merem menni ismerősökhöz, mert ha le kell venni a cipőm, félek, hogy megérzik és azt hiszik igénytelen vagyok....
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!