Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nőgyógyászati vizsgálat ha...

Nőgyógyászati vizsgálat ha még szűz vagyok?

Figyelt kérdés
sziasztok! szeretnék segítséget kérni tőletek! 21 éves vagyok és még szűz vagyok, de szeretnék elmenni nőgyógyászhoz. az a helyzet hogy nincs semmilyen különösebb panaszom, annyi maximum, hogy pár hete kicsit kellemetlen szagot éreztem ott lent, de már elmúlt, nem érzem. egyszerűen napok óta ezen gondolkozom hogy el kéne mennem😅 ugy tudom, hogy ilyen esetben nem csinálnak hüvelyi vizsgálatot. szerintetek ”érdemes” elmenni ilyen estében is, ha csak egy úgymond általános kivizsgálást szeretnék? valahol talán kicsit cikinek is érzem hogy még nem voltam, attól tartanék hogy hülyének nézne az orvos és haza küldene😖ti mit tennének? esetleg aki volt hasonló cipőben az tudna segíteni?

máj. 7. 20:46
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
32%

Mindenképpen érdemes elmenni, megmondod, hogy szüz vagy, akkor annak megfelelöen vizsgálnak meg.

Egyébként nem néznek hülyének, legfeljebb azt tartják okos ötletnek, hogy most mentél.

máj. 7. 21:20
 2/20 anonim ***** válasza:
59%
Totál fölösleges. Nem hüvelyi úton nem lehet "általánosan kivizsgálni". Ez nem olyan, mint a háziorvos, aki meghallgatja a szívedet meg a tüdődet, itt nyúlkálni kell. Panasz nélkül értelmetlen, szükségtelen.
máj. 7. 21:24
 3/20 anonim ***** válasza:
52%
Kenetet szüzek is tud venni, mert a szűzhártyán van nyílás, így eléri a pálcikával a méhnyakat. Végtelen keresztül vizsgálnak szüzelek. Ott nyúl fel, és támasztja meg ujjaival a méhnyakat hogy áztapontda a méhet. De minek teszed ki ennek magad? Főleg szüzen.
máj. 7. 23:12
 4/20 anonim ***** válasza:
5%
Vizsgálat közben nem lyukasztanak ki.
máj. 7. 23:13
 5/20 anonim ***** válasza:
61%
Jav; végtelen=végbélen
máj. 7. 23:14
 6/20 anonim ***** válasza:
9%
Hasi uh es vervetel lesz nem nyulnak fel. Bizony atszakithatja az orvos ha figyelmetlen
máj. 7. 23:30
 7/20 anonim ***** válasza:
60%
A vastag tampon se szakítja át, könyörgöm. Nem megujjaz az orvos, csak megvizsgál.
máj. 7. 23:56
 8/20 anonim ***** válasza:
Hasi ultrahangot nem csinálnák indikáció nélkül, a tb kassza nem étterem, ahol a páciens rendel, labort meg a háziorvos is tud csináltatni.
máj. 8. 00:37
 9/20 anonim ***** válasza:
54%
Ha megnyugtatna, menj el. Én 27 éves koromig szuz ovltam es tobb nodokinal is voltam. Egyszer volt muszaj es indokolt, akkor megvizsgáltak de akkor is csak ultrahanggal, amuvy csak kivulrol meg valaki még úgy se, csak a tünetbeszámoló alapján
máj. 8. 05:38
 10/20 anonim ***** válasza:
79%

Felesleges, ne tedd ki magad ennek a traumának. Majd ha panaszod lesz, tablettát akarsz.

Én biztosan nem mennék el, pedig idősebb vagyok.

máj. 8. 07:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Mi a tapasztalat az első nőgyógyászati vizsgálatnál?

Mire kéne számítanom? Egy nőgyógyászati vizsgálatra mennék, illetve rákszűrésre. Még nem voltam rendes nőgyógyászati vizsgálaton, félek eléggé.

Muszáj mindenféle vizsgálatot csinálni első alkalomkor a nőgyógyásznál?

22 éves vagyok még sosem voltam igen tudom hogy gáz de rettegek. Még szűz is vagyok és nem volt eddig panaszom mostanáig. Gyenge menstruáció! Ez indok miatt szeretnék elmenni de rettegek tényleg nagyon durva eszközökkel fognak megvizsgálni? Én szűzként rettegek...

Első nőgyógyászati vizsgálat szüzen?

Nőgyógyászhoz kell mennem és még szűz vagyok. Azt mondta az orvos hogy engem meg fog vizsgálni hüvelyen keresztül is hiaba szűz vagyok mivel tampont használok. Hogyan készüljek? Elég hosszú odalent a szőröm.. Szőrtelenítsek előtte? Mennyire lesz fájdalmas...

Az éves rákszűrés során nektek szokott a nőgyógyász mellvizsgálatot is végezni?

Voltam már párszor nőgyógyásznál rákszűrés miatt, magán és állami rendelésen is, de még sosem csinált ilyet egyik orvos sem. Ez manapság már nem igazán szokás vagy csak ha külön kérjük?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!