Nőgyógyászati vizsgálat ha még szűz vagyok?

válasza:Mindenképpen érdemes elmenni, megmondod, hogy szüz vagy, akkor annak megfelelöen vizsgálnak meg.
Egyébként nem néznek hülyének, legfeljebb azt tartják okos ötletnek, hogy most mentél.

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Felesleges, ne tedd ki magad ennek a traumának. Majd ha panaszod lesz, tablettát akarsz.
Én biztosan nem mennék el, pedig idősebb vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Mire kéne számítanom? Egy nőgyógyászati vizsgálatra mennék, illetve rákszűrésre. Még nem voltam rendes nőgyógyászati vizsgálaton, félek eléggé.
22 éves vagyok még sosem voltam igen tudom hogy gáz de rettegek. Még szűz is vagyok és nem volt eddig panaszom mostanáig. Gyenge menstruáció! Ez indok miatt szeretnék elmenni de rettegek tényleg nagyon durva eszközökkel fognak megvizsgálni? Én szűzként rettegek...
Nőgyógyászhoz kell mennem és még szűz vagyok. Azt mondta az orvos hogy engem meg fog vizsgálni hüvelyen keresztül is hiaba szűz vagyok mivel tampont használok. Hogyan készüljek? Elég hosszú odalent a szőröm.. Szőrtelenítsek előtte? Mennyire lesz fájdalmas...
Voltam már párszor nőgyógyásznál rákszűrés miatt, magán és állami rendelésen is, de még sosem csinált ilyet egyik orvos sem. Ez manapság már nem igazán szokás vagy csak ha külön kérjük?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!