Ha szűz vagyok, használhatok tampont?
Figyelt kérdés
Nem okozok kárt magamban akkor? (16L)máj. 8. 08:55
1/21 anonim 

válasza:

válasza:Legfeljebb nem tudod kihúzni. Tudok egy lányról, kórházban vették ki. 🤷
2/21 anonim 

válasza:

válasza:Igen. Fölfelé még általában oké, de a ki húzása megdagsdva nekem iszonyat fájdalmas volt.
4/21 anonim 

válasza:

válasza:Az első hülyeséget ír.
Én is szűz vagyok, én is használok és nem okoz kárt. Első alkalommal a minit javaslom. És arra figyelj hogy ne függőlegesen told fel hanem függőlegesen és hátra egyszerre. Így könnyebb lesz.
8/21 anonim válasza:
Nem okozol kárt, sportolók is használják. A papírra is rá van írva hogy a szűzhártya rugalmas a tamponhoz ezáltal nem teszel rosszat ha használod, viszont fontos, hogy neked mindig a legkisebb nedvszívó tampont használd, nehogy legyen probléma. A nagyobbakkal az a probléma, ha nem szívja meg magát elég vérrel nehéz lesz kiszedni ilyenkor várnod kell egy kicsit, hogy ki tudd venni. 16L
9/21 anonim 

válasza:

válasza:Miért lett mindenki a pokolig pirosozva? :D
10/21 anonim válasza:
Azt hogyan tudom megnézni hogy az enyém milyen?
Kapcsolódó kérdések:
Szűz lány is használhat nagyobb méretű tampont?
Régebben próbáltam már a normál tampont nem volt vele semmi bajom, viszont elég erős a vérzésem és super tampont használhatok e? Nem fog "beragadni" de ha esetleg igen akkor mit lehet vele csinálni?
Ha szűz vagyok még akkor használhatok tampont?
Pont most jött meg amikor megyünk nyaralni és nekem 1 hétig tart a menszesz. Mit csináljak? És hogyha használok tampont mennyi ideig lehetek a vízben?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!