Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Akinek volt programcsászára,...

Valaki : kérdése:

Akinek volt programcsászára, tapasztalatok?

Figyelt kérdés

2 millió nagyjából a keretünk rá. Nekem az a lényeg, hogy ebből meglegyen (max még 500 ezer)

Orvosi indok papíron nincs.

Így el lehet intézni?

máj. 8. 10:18
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Orvosi indok papíron nincs - felejtsd el. Magyarországon nem fognak programcsászárt végezni nyomós indok nélkül. Még azzal sem.
máj. 9. 10:08
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Magánkórházban esetleg találsz olyan orvost, aki hajlandó rá, nem sok van (mármint magán szülészet), telefonáld őket végig, hogy van-e az adott kórházban erre lehetőség. Mi az indok, hogy nincs róla papír?
máj. 9. 23:37

Kapcsolódó kérdések:

Ha pszichiáternek kell adnia a javaslatot programcsászárra, azon minek kell szerepelnie?

Egyéb dokumentum kell még hozzá? Csak olyan válaszoljon, akinek volt ilyenben része, és van tapasztalata, mivel akinek nincs, az nyilván nem fogja tudni. (Sok éve járok hozzá, és tudja a konkrét okot, mi van a háttérben, csak azt nem, hogy ennek mit kell...

Programozott császárt mikor írja ki a doki állami kórházban? Van valami orvosi team-konzilium ami erről dönt, vagy a várandósgongozást végző orvos írja ki?

Már az első trimesztertől tudjuk, hogy pcs lesz, és a mostani rendszerben nem tudom hogyan engedélyezik a pcst, hogyha nem az orvosom operál meg, hanem az éppen aktuálisan ügyeletes orvos.

Hogy lehet azt jól megélni, hogy indikàció nélkül indítanak és/vagy programcsászároznak?

Igazából saját tapasztalatokra vagyok kíváncsi, csak úgy nem engedi kiírni. Ma tudtam meg, hogy jövőhéten, 39 hetesen szülnöm kell és örülhetek, ha nem császárral. Egyáltalán nem ez volt a terv. Én még nem akartam szülni, a gyerekem nem akar megszületni, mindketten...

Mi történik azokkal, aki visszautasítják az indítást/programcsászárt?

Írnátok légyszi, olyanok, akik meglépték, arról, hogy mi történt utána? Hogy bántak veletek? Megcsinálták-e azért a vizsgálatokat? Ott szültetek végül, ahol a konfliktus volt?

Mi alapján döntenek programcsászár mellett?

Engem konkrétan az érdekel, hogy azt hallottam valakitől, bizonyos magasság és testsúly alatt meg se adják a lehetőséget a természetes szülésre a nőknek ma már, mert ez a protokoll. Ez igaz?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!