Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hogyan változtassam meg az...

Hogyan változtassam meg az időpontot ?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Péntek délutánonként szoktam bevenni a fogamzásgátló tabletta első szemét. Viszont tegnap csak éjfél után sikerült az elsőt bevegyem. Ha a következő tablettát előbb veszem be, az jó? Vagy vegyem be inkább kb 12 órával később? És a következő pár tablettát is később? Mert csak a délutáni időpont jó nekem.

Előre is köszönöm a segítséget !

máj. 9. 13:29
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
Nyugodtan vedd be ma délután.
máj. 9. 18:12

Kapcsolódó kérdések:

Úgy érzem egy spirálba ragadtam. Hogyan változtassak?

Először is, nagyon szépen köszönöm annak aki elolvassa, és ír Bipoláris hangulati zavarom van és érzelmileg labilis személyiségzavarom. Az érzelmileg labilis szenélyiségzavarnak az is a része hogy bizonyos helyzetekben nem az agyam irányít hanem az érzelmeim....

Ez a koleszterin szint jó ? Ha nem min változtassak ?

Hdl koleszterin: 1.7 mol Ldl koleszterin: 3.26 mol Összesen: 5.1 mol

Hogyan változtassak ezen? Van okom aggódni?

Sziasztok. 18 éves vagyok. Először decemberben mentem el vert adni tavaly, mert első célom volt fiatal felnőttként hogy segíthessen embereken. Az orvosi vizsgálaton semmi baj nem volt. Azóta egyszer mentem el vert adni, vagyis szerettem volna, de kizártak. No...

Kiderült hogy PCOS vagyok. Nagyon megíjedtem. Min változtassak?

A nőgyósgyászomat kerestem fel mivel mióta abbahagytam a fogamzásgátlót azóta nagyon rendszertelen a menszeszem van hogy 3-4 hónapig nincs semmi. Ő csináltatott hormonviszgálatot és megállapította, hogy PCOS vagyok. Annyit mondott, hogy mivel én nem vagyok túlsúlyos...

Mit tegyek ha úgy érzem hogy unalmas vagyok? Hogyan változtassak magamon?

Kezdem úgy érezni hogy elveszem a barátaimat mert manapság nagyon furcsák és a legjobb barinőm most egy másik volt barinőmmel log folyton és az óta nagyon furcsa és tök bunkó de nem csak velem. Szerintetek mi lehet a baj?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!